Јокии 2 во 1 Омбре Сина Дамаска Ткаенина Завеса За Туширање Со Лагер за прицврстување/Исклучување И Врвен Панел, Бохо Пејсли Хотелска Бања Туш Завеса Поставете 160 Гс?
  • Неодамнешно

Јокии 2 во 1 Омбре Сина Дамаска Ткаенина Завеса За Туширање Со Лагер за прицврстување/Исклучување И Врвен Панел, Бохо Пејсли Хотелска

DEN 431.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БОХО ДАМАСК ТУШ ЗАВЕСА Создадете ја бањата од вашите соништа со помош на една од нашите омбре сини завеси за туширање инспирирана од гроздобер дизајнот на пејсли што меша елемент на поп омбре, осветлете ја вашата бања веднаш! ТУШ ЗАВЕСА со ПРЕДВРЕМЕНИ ВО ЛАГЕР Ако го мразите неуредното уредување на украсни завеси за туширање и облога за туширање во традиционалните бањи, дефинитивно треба да ја испробате оваа завеса за туширање 2 во 1! Поставата за ткаенина за вклучување/исклучување е лесна за отстранување, погодна е за чистење или замена. Поодржливи од пластичните облоги за еднократна употреба!!!. 160 ГСМ ТКАЕНИНА ТУШ ЗАВЕСА во СОБАТА надворешната цветна завеса за бања е изработена со тешка ткаенина од 160 гсм за да ја направи повеќе текстура и да остане на место. Облогата за туширање од ткаенина е направена од полиестер од 100гсм. ВОДООТПОРЕН ТУШ ЗАВЕСА и ЛАГЕР и гроздобер туш завеса и лагер во собата се водоотпорни да ги споделите со вода лизгаат надвор и брзо да се исуши. Најлесен начин да ја одржите вашата бања уредна. ЗАВЕСА ЗА ТУШИРАЊЕ со МРЕЖЕСТ ПРОЗОРЕЦ користи Шарена завеса За Туширање со врвен панел што овозможува повеќе светлина во просторот за туширање додека ја одржува приватноста, создавајќи искуство со бањски туш. БОХО ДАМАСК ТУШ ЗАВЕСА Создадете ја бањата од вашите соништа со помош на една од нашите омбре сини завеси за туширање инспирирана од гроздобер дизајнот на пејсли што меша елемент на поп омбре, осветлете ја вашата бања веднаш!. ТУШ ЗАВЕСА со ПРЕДВРЕМЕНИ ВО ЛАГЕР Ако го мразите неуредното уредување на украсни завеси за туширање и облога за туширање во традиционалните бањи, дефинитивно треба да ја испробате оваа завеса за туширање 2 во 1! Поставата за ткаенина за вклучување/исклучување е лесна за отстранување, погодна е за чистење или замена. Поодржливи од пластичните облоги за еднократна употреба!!!. 160 ГСМ ТКАЕНИНА ТУШ ЗАВЕСА во СОБАТА надворешната цветна завеса за бања е изработена со тешка ткаенина од 160 гсм за да ја направи повеќе текстура и да остане на место. Облогата за туширање од ткаенина е направена од полиестер од 100гсм. ВОДООТПОРЕН ТУШ ЗАВЕСА и ЛАГЕР и гроздобер туш завеса и лагер во собата се водоотпорни да ги споделите со вода лизгаат надвор и брзо да се исуши. Најлесен начин да ја одржите вашата бања уредна. ЗАВЕСА ЗА ТУШИРАЊЕ со МРЕЖЕСТ ПРОЗОРЕЦ користи Шарена завеса За Туширање со врвен панел што овозможува повеќе светлина во просторот за туширање додека ја одржува приватноста, создавајќи искуство со бањски туш.