Футрола За Телефон ВАЛИКЛУД Организатор На Када За Када Организатор За Складирање Пластика Преклопна Кутија За Складирање Држач За Мобилни Телефони Бела Бања Мор?
  • Неодамнешно

Футрола За Телефон ВАЛИКЛУД Организатор На Када За Када Организатор За Складирање Пластика Преклопна Кутија За Складирање Држач За Мобилни

DEN 260.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластична Кутија За Складирање : Телефонска Кутија Против Магла Самолеплива Телефонска Кутија Можете Да Го Прилагодите Телефонот Хоризонтално Или Вертикално, Или Да Го Прилагодите На Саканиот Агол Без Отстранување На Телефонот Мобилен Држач : може да се испрати на вашите блиски пријатели или семејства како подарок, тие ќе бидат многу среќни за тоа. Ротирачки Држач : со водоотпорна функција, оваа телефонска кутија е погодна за употреба во бања или тоалет, со кука, може да се постави крпа за капење, топка за капење, шал, итн. Организатор На Када За Када : Држач За Телефон За Када Куќиште За Телефон За Време На Бања Може Да се Испрати До Вашите Блиски Пријатели или Семејства Како Подарок, тие ќе Бидат Многу Среќни за Тоа. Организатор за складирање пластика : дизајн монтиран На Ѕид, добар и за капење и за гледање ТЕЛЕВИЗИЈА. Ако сте оној кој сака да го донесе вашиот телефон под туш, нашиот држач за телефон за туширање е одличен избор. Пластична Кутија За Складирање : Телефонска Кутија Против Магла Самолеплива Телефонска Кутија Можете Да Го Прилагодите Телефонот Хоризонтално Или Вертикално, Или Да Го Прилагодите На Саканиот Агол Без Отстранување На Телефонот. Мобилен Држач : може да се испрати на вашите блиски пријатели или семејства како подарок, тие ќе бидат многу среќни за тоа. Ротирачки Држач : со водоотпорна функција, оваа телефонска кутија е погодна за употреба во бања или тоалет, со кука, може да се постави крпа за капење, топка за капење, шал, итн. Организатор На Када За Када : Држач За Телефон За Када Куќиште За Телефон За Време На Бања Може Да се Испрати До Вашите Блиски Пријатели или Семејства Како Подарок, тие ќе Бидат Многу Среќни за Тоа. Организатор за складирање пластика : дизајн монтиран На Ѕид, добар и за капење и за гледање ТЕЛЕВИЗИЈА. Ако сте оној кој сака да го донесе вашиот телефон под туш, нашиот држач за телефон за туширање е одличен избор. Список на пакети 1 х Карактеристики На Држачот на Телефонот За Туширање-Боја : бела монтажа на телефонот во бањата-Големина : 19, 80Х11, 30Х4, 10см/7, 78Х4, 44Х1 држач за телефон за туширање на ѕид.