Неродеко Постави Деца Кикстенд Детска Полица За Складирање Електрични Четки За Заби Држач За Детска Четка За Заби Држач За Лепило За Четки За Заби Организатор На Ч?
  • Неодамнешно

Неродеко Постави Деца Кикстенд Детска Полица За Складирање Електрични Четки За Заби Држач За Детска Четка За Заби Држач За Лепило

DEN 160.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Електричен Држач За Четка За Заби : Направен Од материјал, за употреба Држач За Пластична Четка За Заби : ? Филтер дупка дизајн, брзо мозоци, не чувајте скала. Контејнер За Четка За Заби : ? Лесен за инсталирање : сврзување, монтиран на ѕид, лесен за инсталирање, фиксиран, нема да падне, ѕидот. Носителот Ѕид Брич : ? Погоден за членови на семејството, држач за четки за заби, мултифункционална решетка за складирање, решавање проблеми, вклучително и семејство тоалети. Држач За Лепливи Алатки : Лесен за инсталирање : силно поврзување, монтиран на ѕид, лесен за инсталирање, фиксиран, нема да падне, да го скрши ѕидот. Електричен Држач За Четка За Заби : Направен Од материјал, за употреба. Држач За Пластична Четка За Заби : ? Филтер дупка дизајн, брзо мозоци, не чувајте скала. Контејнер За Четка За Заби : ? Лесен за инсталирање : сврзување, монтиран на ѕид, лесен за инсталирање, фиксиран, нема да падне, ѕидот. Носителот Ѕид Брич : ? Погоден за членови на семејството, држач за четки за заби, мултифункционална решетка за складирање, решавање проблеми, вклучително и семејство тоалети. Држач За Лепливи Алатки : Лесен за инсталирање : силно поврзување, монтиран на ѕид, лесен за инсталирање, фиксиран, нема да падне, да го скрши ѕидот. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на решетката За складирање-дизајн На дупка За Филтрирање, брзо одвод, не чувајте електрични четки за заби за деца. - Изработен од материјал, издржлив за употреба Држач За Лепило За Бања Држач За Лепило Магнетно Вшмукување Чаша За Миење Уста Држач За Четка За Заби Монтирана На Ѕид Решетка за Паста за Заби. - Боја : контејнер за бела четка за заби. - Чувајте ја четката за заби и чашата за миење уста суви и чисти чаши за четки за заби.