Mdesign Пластична Четка За Заби И Држач За Организатор На Паста За Заби-Домашен Декор За Работна Површина За Бања-Држи Тоалети и Додатоци За Убавина-Колекција Лумиер-Ч?
  • Неодамнешно

Mdesign Пластична Четка За Заби И Држач За Организатор На Паста За Заби-Домашен Декор За Работна Површина За Бања-Држи Тоалети и

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПАКТНО СТОМАТОЛОШКО СКЛАДИРАЊЕ : овој модерен самостоен држач има тенок профил кој е дизајниран да се вклопи во тесни простори на суетата во бањата, работната површина или на полица додека комбинира ефикасни решенија за складирање за вашите дневни стоматолошки најважни работи; тесната длабочина овозможува оваа ставка да се вклопи во повеќето кабинети за лекови за подискретно складирање ПОВЕЌЕ ПРЕГРАДИ : Четири мали поделени прегради од едната страна на држачот чувајте ги четките за заби уредно складирани и одделени; поголемиот оддел обезбедува дополнително складирање за цевка од паста за заби, стоматолошки алатки, четка за заби или забен конец; Сепараторите во основата под држачот ги држат четките за заби исправени и спречуваат уредите за чистење на забите да се префрлат или да испаднат од држачот. ФУНКЦИОНАЛНА Употреба една во главната и семејната бања, како и во гостинската бања за да го олесните складирањето на забите за вашите гости; Идеален За станови, станови, студентски соби, R, кампери и кабини; Спарете се со други додатоци за бања со мдизајн во соодветни завршетоци за координиран изглед низ вашата бања. КВАЛИТЕТНА КОНСТРУКЦИЈА : Изработена од издржлива пластика отпорна на кршење; Лесна Нега-исчистете со благ сапун и вода; не ставајте во машина за миење садови. ЗАМИСЛЕНА ГОЛЕМИНА : Мерки : 3. Завесите за туширање се одличен и без проблеми начин да додадете изјава во вашата бања.