ДОИТУЛ 4 Еез Стиснете Паста За Заби Детски Путер Полици За Складирање За Деца Паста За Заби За Деца Стискач На Пластични Цевки Диспензерот За Стискање На Цевки Дозе?
  • Неодамнешно

ДОИТУЛ 4 Еез Стиснете Паста За Заби Детски Путер Полици За Складирање За Деца Паста За Заби За Деца Стискач На Пластични Цевки

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стискач На Цевки За Паста За заби : Извонредна изработка, издржлива структура, не е лесна за пукање или деформација, силна и релибале Електричен Диспензер За Паста За Заби : автоматскиот стискач за паста за заби е едноставен и удобен за инсталирање и ракување, ви носи многу погодност. Клипови за Паста за Заби За Бања : Изработени од пластичен материјал, со цврстина на истегнување и одлична цврстина. Автоматски Стискач За Паста За Заби : Изработен од супериорен материјал кој е издржлив и цврст, одличен и прекрасен за работниот век. Држач За Четка за Заби За Паста За заби : Никогаш Не грижете се дали ќе исцедите премногу паста за заби со рацете кога користите автоматски стискач за паста за заби од типот на преса. Стискач На Цевки За Паста За заби : Извонредна изработка, издржлива структура, не е лесна за пукање или деформација, силна и релибале. Електричен Диспензер За Паста За Заби : автоматскиот стискач за паста за заби е едноставен и удобен за инсталирање и ракување, ви носи многу погодност. Клипови за Паста за Заби За Бања : Изработени од пластичен материјал, со цврстина на истегнување и одлична цврстина. Автоматски Стискач За Паста За Заби : Изработен од супериорен материјал кој е издржлив и цврст, одличен и прекрасен за работниот век. Држач За Четка за Заби За Паста За заби : Никогаш Не грижете се дали ќе исцедите премногу паста за заби со рацете кога користите автоматски стискач за паста за заби од типот на преса. Пакетот Вклучува 4 х Паста За Заби Карактеристики-Боја : бела ѕидна решетка за чување паста за заби. - Материјал : Пластична детска паста за заби. - Големина : 8, 50Х5, 80Х5, 80 см/3, 34Х2, 28Х2, 28 инчен дозер за паста за заби за деца.