ОФУНГО решетката за складирање на туш водоотпорна тоалетна решетка за шампон решетката за решетки за козметичко складирање кутија додатоци за бања додатоци за ба?
  • Неодамнешно

ОФУНГО решетката за складирање на туш водоотпорна тоалетна решетка за шампон решетката за решетки за козметичко складирање кутија додатоци

DEN 1068.96

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Карактеристики на лакот : Нежниот раб на лакот е внимателно згрижен, а работ е полиран за да го чува секој интимен контакт Снабдувањата за бања се чуваат одделно за уреден живот. Едноставен и елегантен дизајн : Ефикасно за создавање простор, збогатување на вашиот дом, шуплив дизајн, лесна дренажа, добро за кујна и бања, решетката за складирање е многу погоден за виси на кујната за да ги чува вашите кујнски материјали, но и за складирање на шампон, бања а Одличен организатор на бања за роса и многу повеќе. Карактеристики во боја : Елегантна и модерна црна боја ја прави текстурата да блесне, не сакајќи да биде просечна и црна за да и ’даде на бањата чувство за луксуз, повеќенаменска употреба за да создаде уредно домашно искуство, материјалите за бања се чуваат одделно и уреден живот. Мултифункционална решетка за складирање : Оваа решетка за туширање монтирана во wallидови може да ви помогне подобро да ги организирате потребите за бања. Совршено за бањи, кујни, РВ, дневни соби и спални соби, го максимизира вашиот домашен простор и одржува сè организирано. Интимна услуга : Ние сме посветени на создавање висококвалитетни полици, ве молиме бидете сигурни да ги купите. Ако имате какви било прашања во врска со производот, слободно контактирајте не. Имаме 24 часа професионално внимание на клиентите. Карактеристики на лакот : Нежниот раб на лакот е внимателно згрижен, а работ е полиран за да го чува секој интимен контакт. Снабдувањата за бања се чуваат одделно за уреден живот. Едноставен и елегантен дизајн : Ефикасно за создавање простор, збогатување на вашиот дом, шуплив дизајн, лесна дренажа, добро за кујна и бања, решетката за складирање е многу погоден за виси на кујната за да ги чува вашите кујнски материјали, но и за складирање на шампон, бања а Одличен организатор на бања за роса и многу повеќе. Карактеристики во боја : Елегантна и модерна црна боја ја прави текстурата да блесне, не сакајќи да биде просечна и црна за да и ’даде на бањата чувство за луксуз, повеќенаменска употреба за да создаде уредно домашно искуство, материјалите за бања се чуваат одделно и уреден живот. Мултифункционална решетка за складирање : Оваа решетка за туширање монтирана во wallидови може да ви помогне подобро да ги организирате потребите за бања.