Покривка од када од када, покривка од када, поттик за ширење на топлинска бања, преклопна складирање на капакот, преклопна прашина од када, термичка обвивка од смола
  • Неодамнешно

Покривка од када од када, покривка од када, поттик за ширење на топлинска бања, преклопна складирање на капакот, преклопна прашина

DEN 329.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Мултифункционален дизајн] Подлогата за када на кадата може да има книги или таблети компјутерски лавици, што е многу практично во секојдневниот живот [Материјал] : смола, еколошки и без вкус. [Функција] : Производство на када за прашина, табла за складирање на када, изолација од када, заграда за преклопување. [Предности] : Честички за заштита на животната средина, нетоксични и безопасни, 0 формалдехид, антикорозија, анти-стареење. [Одлични идеи за подароци] Нашата дрвена кутија за складирање на када може да биде одличен подарок за куќички, Божиќ или роденденски подароци. Исто така, тоа е совршен избор за годишнина, меден месец или романтична датум ноќ. [Мултифункционален дизајн] Подлогата за када на кадата може да има книги или таблети компјутерски лавици, што е многу практично во секојдневниот живот. [Материјал] : смола, еколошки и без вкус. [Функција] : Производство на када за прашина, табла за складирање на када, изолација од када, заграда за преклопување. [Предности] : Честички за заштита на животната средина, нетоксични и безопасни, 0 формалдехид, антикорозија, анти-стареење. [Одлични идеи за подароци] Нашата дрвена кутија за складирање на када може да биде одличен подарок за куќички, Божиќ или роденденски подароци. Исто така, тоа е совршен избор за годишнина, меден месец или романтична датум ноќ. Ова покритие за изолација на када е изработено од еколошки материјали и може да се користи со доверба. Дизајнот за преклопување без мирис 0 формалдехид не само што ја зголемува убавината, туку и заштедува простор. Одличниот ефект на зачувување на топлината ви овозможува да не се грижите за температурата на водата.

Size:
110*70*1cm,120*70*1cm,139*70*1cm
Material:resin:
Advantage:
odorless, excellent heat insulation effect, and the foldable design saves space.
Packing size:
80*17*15cm
Feature:
1. Folding design is convenient to use and save space:
2. Made of environmentally friendly materials, non-toxic, odorless, 0 formaldehyde, so that you and your family can use it at ease:
3. The double-layer vacuum design has excellent heat preservation effect:
4. You can store things to save space in your home:
Package:This product only sells bathtub panels, not free bathtubs:
After-sales service:
We will provide you with high-quality after-sales service throughout the entire process. I believe we are a professional seller of bathtub covers.