Bestonzon limit заклучи дете фиоки за деца заклучуваат деца доказ за заклучување на прозорецот Безбедност брави деца прозорец заклучување Детето за безбедност на прозор?
  • Неодамнешно

Bestonzon limit заклучи дете фиоки за деца заклучуваат деца доказ за заклучување на прозорецот Безбедност брави деца прозорец заклучување

DEN 176.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цинк легура Заткач на прозорецот- без инсталација на удирање, без удирање, лесна замена, нема друга инсталација на алатки. Затка за ограничување на прозорецот- Отворете го прозорецот кога времето е топло во текот на летото, што може да ја подобри циркулацијата на воздухот, можете да го користите заклучувањето на прозорецот за да го поправите прозорецот, може децата да паѓаат и крадците. Безбедносно заклучување на фиоките- Секое заклучување на лизгачкиот прозорец има клуч и може да се затегне ротирајќи го копчето. Заткач на прозорецот со клуч- изработен од легура на цинк, што е здрав и, може да ви послужи време. Заклучување на детето за замрзнување- заклучување на лизгачкиот прозорец може лесно да се примени лизгачки прозорци за да им се даде на децата безбедно опкружување. Заткач на прозорецот- без инсталација на удирање, без удирање, лесна замена, нема друга инсталација на алатки. Затка за ограничување на прозорецот- Отворете го прозорецот кога времето е топло во текот на летото, што може да ја подобри циркулацијата на воздухот, можете да го користите заклучувањето на прозорецот за да го поправите прозорецот, може децата да паѓаат и крадците. Безбедносно заклучување на фиоките- Секое заклучување на лизгачкиот прозорец има клуч и може да се затегне ротирајќи го копчето. Заткач на прозорецот со клуч- изработен од легура на цинк, што е здрав и, може да ви послужи време. Заклучување на детето за замрзнување- заклучување на лизгачкиот прозорец може лесно да се примени лизгачки прозорци за да им се даде на децата безбедно опкружување. Пакетот вклучува заклучување на стоп -стоп од 1 x врата со карактеристики на клучеви - Материјал : заклучување на детска легура на цинк. - Заклучувањето на прозорецот може да ги спречи децата да паѓаат и да ја заштитат безбедноста на нивните семејства додека го подобруваат приватниот лизгање на циркулацијата на воздухот.