Кава Видео Монитор За Бебиња, 2к Мал Патнички Монитор За Бебиња Со Камера И Аудио, Без WiFi, Фотографија Со Еден Клик, Ноќно Гледање, Циклично Снимање, Дизајн На Заден К?
  • Неодамнешно

Кава Видео Монитор За Бебиња, 2к Мал Патнички Монитор За Бебиња Со Камера И Аудио, Без WiFi, Фотографија Со Еден Клик, Ноќно Гледање,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€2k Резолуција И Режим Само За Аудио-Снимете го секој детал во собата на вашето бебе со кристално чиста 2k бебешка камера во реално време Супериорната ноќна визија ви ги нуди вистинските сцени дури и во слаби услови. Погледнете го вашето бебе 4 ПАТИ појасно од обичната резолуција ОД 720 P. `+Лесен Дизајн И Целодневна Батерија. Големината на единицата на мониторот е дизајнирана да постигне совршена рамнотежа помеѓу перформансите и разноврсноста. Задниот клип и лесниот дизајн имаат за цел лесно да ја носат куќата. Нашиот видео монитор за бебиња со батерија со голем капацитет од 5.050 m Ah обезбедува целодневно следење на режимот на исклучување на екранот. ●Снимање И Репродукција И Фотографија Со Еден Клик qawa baby монитор со поддршка на камерата tf/micro SD картичка (не е вклучена, до 256 GB) за снимање на видеото и едно копче за фотографирање локално(d картичка потребна, не е вклучена) и репродукција на компјутер. Нема да пропуштите моменти на раст на вашето малечко. ● Без Wi Fi & 4x Режим За Зумирање И Аудио-Само За Аудио, Овој монитор за камера за бебиња усвојува безжична врска од 2,4 GHz FHSS, без wifi НЕМА ПОТРЕБА ОД АПЛИКАЦИЈА, приклучете и играјте за неколку секунди. Објективот има широк спектар на покриеност, кога ќе се зумира (поддржува 2x, 4x зум) можете да тавите и навалите од далечина за да го прилагодите приказот. Сакате исклучување на екранот, но сепак слушате пренос на аудио во реално време ноќе? Карактеристики Режимот Само За Аудио може совршено да го постигне ова.