Vicasky 32 компјутери возрасни прилагодливи ОК за Божиќ во форма на Божиќ, забавно, забавно пластично палец дома, за домашно патување, смешно универзално кревет за паме?
  • Неодамнешно

Vicasky 32 компјутери возрасни прилагодливи ОК за Божиќ во форма на Божиќ, забавно, забавно пластично палец дома, за домашно патување, смешно универзално

DEN 1126.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стенд на мрзливиот палец : Одличен телефон Мржен штанд : Дизајнот на палците со двете раце е многу кул, лесно може да му помогне на вашиот телефон да застане на масата, и тој е многу стилски Новинар на новитет на телефонот : Стенд на високиот телефон : Добро и добар материјал и фино изработка и цврста за користење долго време. Поддршка за паметни телефони : -Заградата за паметни телефони е применлива за сите паметни телефони, таблети, со овој симпатичен држач за мобилни телефони, можете да живеете, да следите претстави и да гледате филмови без да го држите вашиот мобилен телефон. Држете ги држачите на десктоп : Вграден во премиум -пријателски TPU пластика, штандот за мобилни телефони е пофлексибилен за истегнување, и трае. Мрзливи палецот стои : 【држач на мрзливиот телефон на палецот】 Едноставно вметнете го вашиот мобилен телефон или таблет помеѓу двата палци. Може да го прилагодите аголот на гледање лизгајќи ги слатките раце нагоре и надолу. Поддржувајќи и вертикално и хоризонтално гледање. решетката за складирање. решетката за складирање. Список на пакети 32 X Карактеристики на држачите на телефони -со фино изработка, не е лесен за носење и солза, многу практично во употреба. Производот е лесен за употреба на држачи за телефони со табели. -Сиза : 11,50x8.42x1 држач за мобилни телефони за биро. -Сајте со вашите пријатели и семејство бидејќи е практичен штанд за мобилни телефони. Тие ќе се за inуби се во држачот на природниот телефонски палци.