Салекс магнетски автомобил за монтирање. Држач за црн рамен мобилен телефон. Држач за мобилни телефони за табла, wallид, шофершајбна, огледало, биро. Универзален магн?
  • Неодамнешно

Салекс магнетски автомобил за монтирање. Држач за црн рамен мобилен телефон. Држач за мобилни телефони за табла, wallид, шофершајбна,

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Универзална рамна магнетна монтажа Користете го нашиот 1 стап на магнетниот монтажа за телефон со паметни телефони насекаде и за кој било уред до 7 " Ако имате неколку магнетни монти за салекс за цртичка на автомобили - користете ги заедно за да го монтирате вашиот таблет или други тешки гаџети. 1 компјутер на црна универзална рамна магнетна монтажа. 1 компјутер на црна универзална рамна магнетна монтажа . држачот на магнетни телефони работи само со помош на металните плочи на задниот дел на телефонот или случајот или помеѓу телефонот и случајот (не користете со Magsafe, освен ако не сакате За да користите метални плочи). Ако јачината на магнетизмот не е доволна - користете 2 метални плочи заедно за да направите двоен челичен лим. Овој метод ќе ја зголеми дебелината на металот, што ќе ја зголеми силата на вшмукување на магнетот.