Tswddla Смешно кучиња за гушкање за брза полнач, преносен кабел за полнење на кучиња, паметни телефони за кучиња, USB полнач за кабел, за iPhone Android Type-C различни модели теле?
  • Неодамнешно

Tswddla Смешно кучиња за гушкање за брза полнач, преносен кабел за полнење на кучиња, паметни телефони за кучиња, USB полнач за кабел,

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? 【Симпатична USB креативност Мал кабел за податоци за кученца】 Хуманизиран потсетник за наплата на креативен дизајн, автоматски ќе ги врти колковите при полнење и ќе застане сама по себе кога е целосно наполнет, додадете малку смеа во вашиот здодевен канцелариски живот ? 【Мала и удобна трајна】 тежина е 24,3 g, мала големина, мала тежина и лесна за носење, неговата мини големина може да обезбеди лесно складирање, лесен за носење. ? ? Повторно засилување на USB-интерфејсот】 Ова непријателско кучиња USB кабел за кучиња за полнење на кучиња за i Phone Android Type-C Телефон. Лабав контакт, тест за замав 4000 и тест за спреј од 24 часа сол. Карактеристики : Карактеристики на производот : Полнење и пренесување на податоци Одлично за ослободување од стрес со гледање на Hump. Humanized reminder to charge Creative design, will automatically swing hips when charging and will stop by itself when fully charged Skin-friendly material Smooth texture : Skin-friendly material with flexible lines and no knots,50 Percent faster, faster charging,Bold copper core wire, Брзо полнење без треперење на ова Rogue Dog USB кабел за кучиња за полнење на кабел за телефон за јаболко и Android телефон.