Хилимини 10 Пакет Еластични Ленти За Соло Јамка Компатибилни со Apple Watch 38мм 40мм 41мм 42мм 44мм 45мм 49мм Мажи Жени, Плетенка Еластичен Најлон Спорт Без Токи Ремени за iWatch У?
  • Неодамнешно

Хилимини 10 Пакет Еластични Ленти За Соло Јамка Компатибилни со Apple Watch 38мм 40мм 41мм 42мм 44мм 45мм 49мм Мажи Жени, Плетенка Еластичен

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Компатибилен Модел● Хилимни Растеглива Соло јамка за ивоч бенд компатибилен со сите модели На Apple Watch како Што Е Ултра SE серија 8 SE 7 6 5 4 3 2 1 Овој Спортски бенд за Apple Watch има 3 големини за 38mm/40mm/41mm и 42mm/44mm/45mm/49mm бендови : Екстра Мали, Мали и Средни. Ве молиме измерете ја големината на зглобот за да ја изберете удобната големина и изберете ги вистинските опции за големина на часовникот. ●Флексибилен Дизајн●бендовите за iphone watch доаѓаат БЕЗ токи и усвојуваат силен еластичен дизајн, лесно можете да го облечете и соблечете. ●Материјал Погоден За кожата●спортските ленти изработени од 100% Еластичен Ткаен Полиестер. Тој е многу флексибилен, стилски, лесен, што ви носи супер удобно искуство при носење. ●Лесен За Инсталирање И Отстранување ● лентите доаѓаат со навртки за часовници на двата краја, кои прецизно и безбедно се заклучуваат на вашиот часовник. Лесна и директна инсталација и отстранување на едно копче. €10 Пакет_ постојат 10 различни бои во едно пакување. Совршено одговара на вашите паметни часовници. Секоја боја ви дава разлика носење искуство. Исто така, можете да ги споделите овие бендови за часовници со вашите пријатели и членови на семејството. Најдобар Подарок за семејството и пријателите, како Што Се Роденден, Годишнина, Вљубените, Денот на Благодарноста, Божиќ, Ноќта на Вештерките и др. ●Патентиран производ без тока еластичен ремен за часовници дизајн, дише и удобен, лесен за носење, ќе имате многу добро искуство со носење со овие ленти за часовници. ●Компатибилен Модел● Хилимни Растеглива Соло јамка за ивоч бенд компатибилен со сите модели На Apple Watch како Што Е Ултра SE серија 8 SE 7 6 5 4 3 2 1. Овој Спортски бенд за Apple Watch има 3 големини за 38mm/40mm/41mm и 42mm/44mm/45mm/49mm бендови : Екстра Мали, Мали и Средни. Ве молиме измерете ја големината на зглобот за да ја изберете удобната големина и изберете ги вистинските опции за големина на часовникот.