Кабилок Пластични Канти За Складирање Облека Организатор За Складирање Облека 3 Парчиња фиока за Плакари организатор на фиоки за комоди организатор на фиоки За ск?
  • Неодамнешно

Кабилок Пластични Канти За Складирање Облека Организатор За Складирање Облека 3 Парчиња фиока за Плакари организатор на фиоки за

DEN 635.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластика КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ДОЛНА облека пластичниот материјал е издржлив и заштита на животната средина. ПЛАКАРОТ ГАРДЕРОБА ФИОКА ДЕЛИТЕЛ Прекрасен дизајн за домашна употреба. Одлично за и чување на вашите работи слободни во плакарот. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ГРАДНИК Одликувајќи се со повеќе прегради за да ги класифицирате вашите работи во различни категории. ОРГАНИЗАТОР НА ФИОКИ за ГАЌИ може да го користи за чување градници, долна облека, чорапи, вратоврски, шалови итн. ДЕЛИТЕЛ НА ФИОКИ ЗА ДОЛНА ОБЛЕКА ја прави вашата долна облека или чорапи лесно да се најдат и да го одржуваат вашиот плакар добро организиран. Пакетот Вклучува 1 х 1 Кутија За Складирање Решетки со Капак 1 х 10 Кутија За Складирање Решетки со Капак 1 х 15 Кутија За Складирање Решетки Со Карактеристики На Капакот-пластичниот материјал е издржлив и заштита на животната средина . - Ја прави вашата долна облека или чорапи лесни за наоѓање и одржување на вашиот плакар добро организиран. - Материјал : Пластика - 15 Мрежи Големина На Кутија : 31,00Х24, 00Х8, 00см/ 12, 18Х9, 43Х3 , 15ин - 10 Големина На Решетки : 31, 00Х24, 00Х8, 00см/ 12, 18Х9, 43Х3, 15ин-Може да го користи за чување градници, долна облека, чорапи, вратоврски, шалови итн .