Јебоу [3 во 1] Симпатична Футрола За Смешковци За iPhone SE 2022, SE 2020, Iphone 7 Случај, Preppy Iphone 8 Случај Со Заштитник На Екранот+ Шарм На Телефонот Со Монистра, Мек Tpu Јасен Protетск?
  • Неодамнешно

Јебоу [3 во 1] Симпатична Футрола За Смешковци За iPhone SE 2022, SE 2020, Iphone 7 Случај, Preppy Iphone 8 Случај Со Заштитник

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Компатибилност€Симпатична насмевка лице мек случај компатибилен со i Phone 7, i Phone 8, i Phone SE 2020/2022 Опремен е со заштитник на екранот, и нараквица со синџир на шарм, а дополнителните додатоци можат подобро да го заштитат телефонот. ●Апсорпција на удари И Заштита На Фотоапаратот ® овој јасен симпатичен caseетски случај, со добра флексибилност, дизајн за заштита од капки од 4 агли, подигната усна ги штити екранот и камерата за да избегне гребнатини и пад. ®Симпатичен Изглед+Шарена убава насмевка шема на лицето на мекасе го прави вашиот телефон поинаков и привлечен за очи. Уникатните обрасци и позитивниот текст ќе добијат комплименти. ●Премиум Материјал Е Изработен од квалитетен материјал ТПУ, мек и лесен и удобен на допир. Точната отворена положба ви овозможува лесно да користите порти за полнење и приклучоци за слушалки, погодни за употреба.