Кисангел 60 парчиња1 Торба Облека Овошје Организатор во Стареење.х. х. Организирајте Самостојно За Чанти Држач За Патент За Облека Поли Пластично Складирање Јасно П?
  • Неодамнешно

Кисангел 60 парчиња1 Торба Облека Овошје Организатор во Стареење.х. х. Организирајте Самостојно За Чанти Држач За Патент За Облека Поли Пластично

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТОРБИ ЗА ИСПОРАКА за ОБЛЕКАмазното отворање и затворање на патентот ја прави торбата лесна за отворање и затворање и може да се користи постојано ЦЕЛОФАН ТРЕТИРААТ КЕСИматираната површина, може вашата приватност добро. МАЛИ ПРОЅИРНИ ЧАНТИ - - - нашите 7, 8х9, 8 чанти се совршени за пакување облека, маици и облека. ПЛАСТИЧНИ КЕСИ ЗА ОБЛЕКА - - - Изработени од пп материјал, кој е безбеден и за употреба. ПЛАСТИЧНА ТОРБИЧКА за СКЛАДИРАЊЕИзработени Од пп материјал, кој е безбеден и за употреба. ТОРБИ ЗА ИСПОРАКА за ОБЛЕКАмазното отворање и затворање на патентот ја прави торбата лесна за отворање и затворање и може да се користи постојано. ЦЕЛОФАН ТРЕТИРААТ КЕСИматираната површина, може вашата приватност добро. МАЛИ ПРОЅИРНИ ЧАНТИ - - - нашите 7, 8х9, 8 чанти се совршени за пакување облека, маици и облека. ПЛАСТИЧНИ КЕСИ ЗА ОБЛЕКА - - - Изработени од пп материјал, кој е безбеден и за употреба. ПЛАСТИЧНА ТОРБИЧКА за СКЛАДИРАЊЕИзработени Од пп материјал, кој е безбеден и за употреба. Пакетот Вклучува 20 х Кеси Карактеристики-Боја : Проѕирни пластични кеси за облека. - Мазното затворање на патентот им овозможува на кесите лесно да се отвораат и затвораат и може да се користат одново и одново торби за маици. - Матираната површина, дали вашата приватност може Повторно Да Се Затвори Поли Кеси.