Хемотон Маргарита чаши 6 парчиња Стаклена Чаша Чај Чаши За Кафе Чаши За Кафе Маргарита Цвет Без Стебло Вино Стакло За Пиење Чаши За Кафе Стакларија-Чаша За Вода За Б?
  • Неодамнешно

Хемотон Маргарита чаши 6 парчиња Стаклена Чаша Чај Чаши За Кафе Чаши За Кафе Маргарита Цвет Без Стебло Вино Стакло За Пиење

DEN 1005.76

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

6 парчиња Стаклена Чаша За Чај Чаши За Кафе Маргаритки Цвет Без Стебло Вино Стакло За Пиење Чаши За Кафе Стакларија-Чаша За Вода За Барови Сок Млеко Стаклена Чаша За Чај Погодна За складирање сок, млеко, чај, кафе и многу повеќе. Многу, само користете вода за да ја измиете. Стаклена Чаша За Чај Направена од материјал, таа е издржлива и долготрајна употреба. Можете безбедно да го користите. Стаклена Чаша Чај овој производ може да се даде како одличен подарок за вашите пријатели и семејства. Тие ќе бидат многу среќни. Стаклена Чаша За Чај Одлична за многу прилики, како што се роденден, свадба, забава, банкет, собир итн. Опис 6 парчиња Стаклена Чаша Чај Чаши Кафе Чаши Маргаритка Цвет Без Стебло Вино Стакло За Пиење Чаши За Кафе Стакларија-Чаша За Вода За Барови Сок Лате Карактеристики-Боја : Транспарентен.- Материјал : Стакло. Пакет Вклучувајќи 1 Сет/ 6 парчиња х Чаши За Вода.