RFZHANZ RC Преклопни беспилотни летала со 720p HD камера за возрасни RC Quadcopter WiFi FPV Видео Видео Видео надморска височина Држете без глава режим Еден клуч полетување за деца ?
  • Неодамнешно

RFZHANZ RC Преклопни беспилотни летала со 720p HD камера за возрасни RC Quadcopter WiFi FPV Видео Видео Видео надморска височина Држете

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Рацете со двојна камера се фотографираат и оптичкиот проток за лебди, преносот на сликата не е одложено на 50 метри, преносот на сликата е далечински управувач од 100 метри, вистинска камера за преклопување, владеење на златно тело од 13 см може да се преклопи! Користејќи стабилен оптички проток Финализиран уред за летање на притисок 4 GHz со висока фреквенција Интелигентна контрола за складирање на мобилни телефони, хуманизирана интелигентна контрола, користејќи сигнал против анти-мешање од 2,4 GHz, оддалеченоста од далечинскиот управувач е околу 120 метри во радиус, поддржува повеќекратно истовремено работење и прави не се борат едни со други. Клучот за намалување на трик од 306 ° го олеснува извршувањето на трик, задоволување на горе-долу, пад, пад и назад, лево и десно, итн. Да се ​​направи летање поинтересно . Интелигентната контрола на апликациите за корисници е за почетници/експерти е применливо.Операторите можат да ја контролираат растојанието и висината на летот на авионите според контролното владеење на беспилотниот дрон. Тоа е повеќе лесен за корисниците и го прави летот побезбеден. Вклучете го летот на траекторијата за да нацртате траекторија на летот на екранот, дронот може да лета според траекторијата, соматосензорна гравитација. Класичниот тродимензионален дизајн на преклопување, чувството е исправно. Дури и по неколку преклопи, сè уште може да ја гарантира стабилноста на летот. По преклопувањето, областа на авионот е еквивалентна на онаа на мобилниот телефон, така што лесно можете да го сфатите со едната рака . Телото за преклопување е компактно и лесен, што го олеснува носењето од кога било.