Преклопен Рачен Камион Доли Количка Алуминиумска Преносна Количка За Багаж со 2 Еластични Јажиња Телескопска Рачка За Предавање Камион За Домашна Авто Канцелариј?
  • Неодамнешно

Преклопен Рачен Камион Доли Количка Алуминиумска Преносна Количка За Багаж со 2 Еластични Јажиња Телескопска Рачка За Предавање Камион За Домашна

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЦВРСТАТА и ИЗДРЖЛИВА - дебела основна плоча од легура на алуминиум и вградената рамка од челични цевки го прават рачниот камион поцврст и издржлив ТЕШКА РАБОТА-Нашата количка за доли од алуминиумска легура може да собере капацитет до 154 килограми, голем дизајн на основната плоча со банџи кабел, ви помага да ги прицврстите товарите на рачниот камион. ПРИЛАГОДЛИВА ВИСИНА-висината на телескопската рачка може да се прилагоди од 24" на 39,4", можете да ја изберете вашата удобна висина, удобна и лесна за употреба. Рачниот зафат е покриен со мека гумена пена за удобност и дополнителна цврстина на зафат. ЛЕСНО ЗА СКЛАДИРАЊЕ - преклопената големина е 15,35 х 24 инчи, дебелина од 2 инчи, заштеда на простор и мала тежина. Рачниот камион за преклопување лесен за транспорт и Складирање во автомобили, плакари, простории за складирање, гаражи, Одржувајте го вашиот дом уреден и уредно. ПРЕКЛОПНА РАЧНА КОЛИЧКА-лесна количка од индустриско одделение помага при движење на тешки предмети. Зачувајте го грбот и носете ги работите со вистинската алатка за работата. Совршен за употреба дома, канцеларија, бизнис, патување или шопинг.