Термичка Подлога лазмин112, Силиконска Термичка Подлога За Спроводливост 15W/mk, Подлога за Ладење на Ладилникот 80x40mm за ПРОЦЕСОРОТ, ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР, ЛЕР За Напоју?
  • Неодамнешно

Термичка Подлога лазмин112, Силиконска Термичка Подлога За Спроводливост 15W/mk, Подлога за Ладење на Ладилникот 80x40mm за ПРОЦЕСОРОТ, ГРАФИЧКИОТ

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БЕЗОПАСЕН мирис : термичката сложена подлога е сигурна, издржлива, безопасна, без мирис и нема да се оштети во опсег од -40°C до 200°C 15 W/MK : топлинската спроводливост на термичката подлога е 15 W/m K, што може ефикасно да ја исфрли топлината во реално време за применливите додатоци. ОПСЕГ на ПРИМЕНА : термичката подлога е погодна за електронски производи, ПРОЦЕСОР, ГРАФИЧКИ ПРОЦЕСОР, ЛЕР за напојување, главна рамка на компјутерот, лаптоп, работна површина и секој модул за ладење. ПЕРФОРМАНСИ НА ОТПОРНОСТ на ПЛАМЕН : термичката подлога НА ПРОЦЕСОРОТ усвојува ефективна технологија на производство, која има отпорност на корозија, отпорност на триење, антистатички и отпорни на пламен својства. ЕФЕКТИВНА ИЗОЛАЦИЈА : термичката подлога НА ПРОЦЕСОРОТ нема да предизвика никакво оштетување во контакт со која било електрична трага, обезбедувајќи ефективна изолација. БЕЗОПАСЕН мирис : термичката сложена подлога е сигурна, издржлива, безопасна, без мирис и нема да се оштети во опсег од -40°C до 200°C. 15 W/MK : топлинската спроводливост на термичката подлога е 15 W/m K, што може ефикасно да ја исфрли топлината во реално време за применливите додатоци. ОПСЕГ на ПРИМЕНА : термичката подлога е погодна за електронски производи, ПРОЦЕСОР, ГРАФИЧКИ ПРОЦЕСОР, ЛЕР за напојување, главна рамка на компјутерот, лаптоп, работна површина и секој модул за ладење.

Item Type:
 Thermal Pad
Material:
Silicone
Thermal Conductivity:
15W/mk
Density:
2.8g/cm
Hardness:
35SC
Package List:
1 x Thermal Pad  :