Комплет За Инсталирање На Црево За Сушење на пареа-Универзално Вклопување на Сите Брендови За Сушење На Пареа-Доказ За Пукање-3-Слој Засилен Пвц Обложен Нерѓосувач?
  • Неодамнешно

Комплет За Инсталирање На Црево За Сушење на пареа-Универзално Вклопување на Сите Брендови За Сушење На Пареа-Доказ За Пукање-3-Слој Засилен Пвц

DEN 415.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВКЛУЧУВА СЀ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА-Секој Комплет За Инсталација На Фен за Пареа вклучува црево од нерѓосувачки челик од лактот од 90 стапки со пвц слој кодиран во боја и влезен адаптер од 1 стапки И Y конектор ДОКАЗ ЗА ПУКАЊЕ ДО 1500psi ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА ЗАШТИТА НА ДОМОТ-Исклучително прифатлива и цена иста како и цревата со понизок квалитет! УПЦ СЕРТИФИЦИРАН И АБ 1953 ДОВЕДЕ СЛОБОДЕН-Супериорен одделение 304 нерѓосувачки челик. НЕВЕРОЈАТЕН ПОВЕЌЕСЛОЕН ДИЗАЈН-Вклучува дополнителен, кодиран во боја пвц слој на врвот на плетен нерѓосувачки челик за дополнителна заштита. Кодирањето во боја обезбедува леснотија при поврзување со снабдувањето со ладна вода. УНИВЕРЗАЛНО ВКЛОПУВАЊЕ НА СИТЕ МАРКИ НА МАШИНИ за ПЕРЕЊЕ - нашите црева безбедно се поврзуваат со која било стандардна машина за перење и стандардна линија за снабдување и ги вклучува влошките за миење.