Симбиамо Мултифункционална Четка За Чистење, Четка За Чистење Кујна, Четка за деконтаминација, Четка За Када, Четка За Керамички Плочки, Четка За Бања, Четка За Јаз ?
  • Неодамнешно

Симбиамо Мултифункционална Четка За Чистење, Четка За Чистење Кујна, Четка за деконтаминација, Четка За Када, Четка За Керамички

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мултифункционална четка за чистење Чистење на мијалник, чистење на излезот на вода, чистење на подот од керамички плочки, чистење на блендата, чистење на санитарна опрема, чистење на жлебот. Четка за чистење на излезот на вода 19см*3см*6см мини четка за чистење 18см*4см*5см флексибилно чистење мека четка 19см*7см*4см комбинирано чистење четка со двојна намена 16см*9см * 6см. Комбинирано чистење четка со двојна намена две во една комбинација двојна намена четка за коса тврда цврстина добар издржлив дизајн на преграда удобната комбинација на раздвојување на производот има двојна намена функција на чистење на керамички плочки и чистење на шевовите две во едно одвојување е четка Во Форма На Буквата У и четка во Форма На V чистење на четка мека четка без свиткување санитарен без мртов агол не може да се суспендира дизајн четка за чистење на излезот на вода доаѓа со пинцети. Мултифункционална четка за чистење. Чистење на мијалник, чистење на излезот на вода, чистење на подот од керамички плочки, чистење на блендата, чистење на санитарна опрема, чистење на жлебот. Четка за чистење на излезот на вода 19см*3см*6см мини четка за чистење 18см*4см*5см флексибилно чистење мека четка 19см*7см*4см комбинирано чистење четка со двојна намена 16см*9см * 6см. Комбинирано чистење четка со двојна намена две во една комбинација двојна намена четка за коса тврда цврстина добар издржлив дизајн на преграда удобната комбинација на раздвојување на производот има двојна намена функција на чистење на керамички плочки и чистење на шевовите две во едно одвојување е четка Во Форма На Буквата У и четка во Форма На V чистење на четка мека четка без свиткување санитарен без мртов агол не може да се суспендира дизајн четка за чистење на излезот на вода доаѓа со пинцети.