PSCCO 12PCS комплети за прицврстување на сув wallид, шупливи wallидни сидра со завртки, прицврстувач на wallидот, само-дупчење шупливо прицврстување на wallидот, прицврстувач з?
  • Неодамнешно

PSCCO 12PCS комплети за прицврстување на сув wallид, шупливи wallидни сидра со завртки, прицврстувач на wallидот, само-дупчење

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластичната завртка за сидро е изработено од траен материјал Не е лесно да се пробие, без 'рѓа, без корозија, отпорност на стареење, добра цврстина и лесен за отстранување. Пластичната завртка за сидро е многу издржлив и не е лесен за пробивање. Сетот за завртки за самостојно дупчење на сувиот wallид е изработен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, со голема јачина, добра отпорност на корозија на висока температура, ладно време, висока температура и друга сурова околина и област со висока влажност. Сидра и завртки за гипс табла се идеални за закачување на wallидната рамка во прилично мека табла за гипс. Цевката за експанзија на ребрестиот најлон треба да се дупчи 8-10 мм, а дебелината на плочата е околу 10-15 мм. Не грижете се за различни големини, лесен за употреба, лесен за заштеда, заштеда пари и време. Пакетот содржи 12 приклучоци за експанзија на пеперутка и 12 завртки. Прицврстувачот за завртки за експанзија може да ја исполни вашата побарувачка. Пластичната завртка за сидро е изработено од траен материјал. Не е лесно да се пробие, без 'рѓа, без корозија, отпорност на стареење, добра цврстина и лесен за отстранување. Пластичната завртка за сидро е многу издржлив и не е лесен за пробивање. Сетот за завртки за самостојно дупчење на сувиот wallид е изработен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, со голема јачина, добра отпорност на корозија на висока температура, ладно време, висока температура и друга сурова околина и област со висока влажност.