Волнена Компатибилна ЗА ВИОМИ С9 Кеси За Прашина Додатоци Роботска Правосмукалка Колекција Кеса За Отпадоци Отпорна На Истекување Комплет За Замена На Делови За В?
  • Неодамнешно

Волнена Компатибилна ЗА ВИОМИ С9 Кеси За Прашина Додатоци Роботска Правосмукалка Колекција Кеса За Отпадоци Отпорна На Истекување Комплет

DEN 345.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Додатоци за правосмукалка, изработени од висококвалитетни, еколошки и цврсти материјали ● Материјалите со добар квалитет и овозможуваат на машината да одржува максимални перформанси и издржливост. ●Вреќата за прашина со голем капацитет на роботската правосмукалка ја елиминира потребата за честа замена. ● Редовната замена на вреќи и филтри ќе ги подобри перформансите на чистење и моќта на вшмукување на правосмукалките. ●Компатибилен ЗА Виоми С9 Кеси За Прашина Додатоци Роботска Правосмукалка Колекција Кеса За Отпадоци Отпорна На Истекување Комплет За Замена На Делови За Вакуумска кеса. ●Додатоци за правосмукалка, изработени од висококвалитетни, еколошки и цврсти материјали. ● Материјалите со добар квалитет и овозможуваат на машината да одржува максимални перформанси и издржливост. ●Вреќата за прашина со голем капацитет на роботската правосмукалка ја елиминира потребата за честа замена. ● Редовната замена на вреќи и филтри ќе ги подобри перформансите на чистење и моќта на вшмукување на правосмукалките. ●Компатибилен ЗА Виоми С9 Кеси За Прашина Додатоци Роботска Правосмукалка Колекција Кеса За Отпадоци Отпорна На Истекување Комплет За Замена На Делови За Вакуумска кеса. Опис На Производот : 1. Вреќата за прашина со голем капацитет на роботската правосмукалка може да ги ослободи вашите раце еден месец без да се грижите за честа замена.