Dingzz Четка За Замена На Крпа За Домашна Употреба Рампа За Џогер Практично Чистење Прашина Во Домаќинството Подлога За Микрофибер За Повеќекратна Употреба За Џогер ?
  • Неодамнешно

Dingzz Четка За Замена На Крпа За Домашна Употреба Рампа За Џогер Практично Чистење Прашина Во Домаќинството Подлога За Микрофибер За Повеќекратна

DEN 6499.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Без миење раце, чиста и не валкана вода, голем панел рамен џогер се грижи за чистење на подот Нема потреба да се мие рачно, лесно се чисти. Нема потреба да се мие рачно и за влажна и за сува употреба. Дренажа со двојна стругалка. Микрофибер крпа за чистење. Брзо отстранете ги дамките. Повлечете и испуштете за да ја исчистите целата куќа лесно. Без миење раце, без свиткување, без напор. Заштедете време, грижа и напор. Ниту едно миење раце не заштедува време. Ви носи на вас и на вашето семејство чиста и без прашина околина. Одделете сува и влажна за отстранување на мешани влажни и суви ѓубре. Погоден за кујна и бања. Единечен и двоен гумен систем за стискање. Нема перење и заштеда на работна сила. Силна применливост. Погоден за различни подови за украсување на домот. Внимателна грижа, чиста како нова,. Без миење раце, чиста и не валкана вода, голем панел рамен џогер се грижи за подот cleaning.No треба да се мијат со рака, лесно да се чистат. Нема потреба да се мие рачно и за влажна и за сува употреба. Дренажа со двојна стругалка. Микрофибер крпа за чистење. Брзо отстранете ги дамките.Повлечете и испуштете за да ја исчистите целата куќа лесно. Без миење раце, без свиткување, без напор. Заштедете време, грижете се и effort.