Minoly 3 x 4 мали патенти за накит за накит, 2 MIL 100 парчиња кои се повторуваат чисти патент пластични кеси за картички, занаетчиски мониста, семиња, монети, мали делови, ап?
  • Неодамнешно

Minoly 3 x 4 мали патенти за накит за накит, 2 MIL 100 парчиња кои се повторуваат чисти патент пластични кеси за картички, занаетчиски мониста,

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одлично за мали хоби : Само купете ги нашите јасни мали палстични кеси и ставајќи ги сите ваши мали предмети Тоа е задолжително за сите оние мали иритирачки работи во вашата фиока за „ѓубре“ кои имаат тенденција да се држат заедно. Направете го животот полесен. Мини пластични кеси за еднократно користење : Дебелина во 2 милји секоја страна, издржлива и тешка, што може да се повлече чисти вреќи за патенти за складирање на мали предмети како што се : додатоци за накит, обетки, прстени, мониста, семе, витамини, апчиња и сл. Количина и големина : Вие ќе бидете Добијте 100 парчиња мини торбички во пакет за вашите тони потреби и употреба. Секоја големина е со должина од околу 3 "ширина, 4", а не вклучете го патентот. Силни мали торби за запечатување : Со дизајн на запечатување на гризење, нашите мини торби се лесни за отворање и повторно воспоставување и имаат супер силно запечатување за да ги одржуваат вашите производи чисти и заштитени. Одлично за организирање, пакување, испорака или складирање. Висока транспарентност : Ние користиме висококвалитетни полиетиленски материјали за да ги направиме нашите патенти пластични кеси. Можете да чувате и да видите сè во него во секое време. Одлично за мали хоби : Само купете ги нашите јасни мали палстични кеси и ставајќи ги сите ваши мали предмети. Тоа е задолжително за сите оние мали иритирачки работи во вашата фиока за „ѓубре“ кои имаат тенденција да се држат заедно. Направете го животот полесен. Мини пластични кеси за еднократно користење : Дебелина во 2 милји секоја страна, издржлива и тешка, што може да се повлече чисти вреќи за патенти за складирање на мали предмети како што се : додатоци за накит, обетки, прстени, мониста, семе, витамини, апчиња и сл.