ВИТБАС 10 Парчиња сам дома комплет алатки за Правење Суши со Комплетен Сет За Суши, Пластична Алатка За Производител На Суши Комплет Со 8 Суши Оризови Форми На Мувла ?
  • Неодамнешно

ВИТБАС 10 Парчиња сам дома комплет алатки за Правење Суши со Комплетен Сет За Суши, Пластична Алатка За Производител На Суши Комплет Со

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€®10 парчиња Алатка За Правење Суши ● комплетот за производител на суши доаѓа со : 1 вилушка за ориз, 1 нелеплива шпатула и 8 парчиња калапи за суши за правење различни форми, вклучувајќи триаголници, срца, класичен круг, мали квадрати, правоаголник, животинска форма, полукруг €®Материјал За Одделение за храна : } производителот на суши е направен со супериорен квалитет, високо издржливи материјали за храна, кои лесно се чистат, безбедни и без мирис што е безопасен за вашето семејство. €●Едноставен за Употреба●Лесен за употреба, комплетот за правење суши е корисен за учениците во сите фази, Збогувајте се со неуспешните искуства за правење суши и потрошените состојки, оваа алатка ЗА правење суши САМ за почетници ќе ви овозможи да создадете квалитетно суши за неколку минути! Најдобар комплет за правење суши за вас!. Како Да Се Користи Можете да се повикате на нашиот прирачник за упатства, прво додадете алги во основата на калапот, потоа додадете ориз и вашите омилени состојки во калапот (не треба да ги виткате), потоа притиснете го во форма на калапот, а потоа можете да добиете Домашно суши. €● Забавно Семејно Искуство●Уживајте во правењето нова храна за вашето семејство, или можете да направите ролни за суши со вашите деца, а нашиот Комплет За Правење Суши е тестиран за време на развојот за да се осигурате дека е идеален подарок за учење, правење и уживање во вкусно суши дома!. €®10 парчиња Алатка За Правење Суши ● комплетот за производител на суши доаѓа со : 1 вилушка за ориз, 1 нелеплива шпатула и 8 парчиња калапи за суши за правење различни форми, вклучувајќи триаголници, срца, класичен круг, мали квадрати, правоаголник, животинска форма, полукруг. €®Материјал За Одделение за храна : } производителот на суши е направен со супериорен квалитет, високо издржливи материјали за храна, кои лесно се чистат, безбедни и без мирис што е безопасен за вашето семејство. €●Едноставен за Употреба●Лесен за употреба, комплетот за правење суши е корисен за учениците во сите фази, Збогувајте се со неуспешните искуства за правење суши и потрошените состојки, оваа алатка ЗА правење суши САМ за почетници ќе ви овозможи да создадете квалитетно суши за неколку минути! Најдобар комплет за правење суши за вас!.