Мултиметар Ikovwuk, вистински RMS дигитален мултиметар волтметар, DC AC напон ОХМ засилувач за засилувач за мерење на континуитет на диоди на отпорност на напон и автомоб?
  • Неодамнешно

Мултиметар Ikovwuk, вистински RMS дигитален мултиметар волтметар, DC AC напон ОХМ засилувач за засилувач за мерење на континуитет на диоди

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 x дигитален мултиметар 1 x -тест води (пар). 2 x 1,5 V ААА батерија. Прирачник за корисник 1 x. 【True-RMS & Anti-jamming Chip】 Овој мултиметар има нова верзија на чип против џемпери, а вистинскиот дисплеј RMS обезбедува поточни резултати од мерењето од обичните чипови. 【Корисни карактеристики】 Вклучувајќи LCD екран со позадинско осветлување (заостанувањето на позадината онолку долго колку што сакате!), Поддршка за поддршка, држење на податоци и други функции, овој дигитален мултиметар е многу практичен и лесен за употреба. 【Мулти-тестер】 Овој волт мерач мери AC/DC напон, DC струја, отпорност, континуитет, диода и батерија точно. Тоа е повеќе од тестер на напон, можете да го користите како тестер за коло или електричен мерач. 【Двојна заштита】 Две висококвалитетни керамички осигурувачи обезбедуваат одлична заштита од борба против горење и преоптоварување, а спецификацијата CAT III 600 V го гарантира нивото на безбедност на овој метар за време на употребата. Црвениот ПВЦ случај го штити овој метар од оштетување на падот и спречува електрични шокови. 【Внимателна услуга】 Брендот ikovwuk обезбедува животна услуга и техничка поддршка за овој производ. Пакетот на овој омметар вклучуваше 1 пар на тест -води и 2 батерии на ААА. 【True-RMS & Anti-jamming Chip】 Овој мултиметар има нова верзија на чип против џемпери, а вистинскиот дисплеј RMS обезбедува поточни резултати од мерењето од обичните чипови. 【Корисни карактеристики】 Вклучувајќи LCD екран со позадинско осветлување (заостанувањето на позадината онолку долго колку што сакате!), Поддршка за поддршка, држење на податоци и други функции, овој дигитален мултиметар е многу практичен и лесен за употреба. 【Мулти-тестер】 Овој волт мерач мери AC/DC напон, DC струја, отпорност, континуитет, диода и батерија точно.