Ркурк 15 Засилувачи Прекинувачи Со копчиња За Притискање, НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 125/250V DC 50v Термички Заштитник За Преоптоварување СО Терминали За Брзо Поврзување и Водо?
  • Неодамнешно

Ркурк 15 Засилувачи Прекинувачи Со копчиња За Притискање, НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 125/250V DC 50v Термички Заштитник За Преоптоварување СО Терминали

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Конфигурации за заштита на колото со висока густина Рејтинг напон DC50 V, AC125-250 V, tuv ROHS одобрени. Разгранети прекинувачи (може да се користат и за 24-часовна заштита на колото). Работење со притискање За Ресетирање, со водоотпорно капаче за чистење на копчето за заштита од лоши временски услови. Се користи ЗА Автомобилски / Индустриски / Морски И Други Апликации НАПРАВИ САМ. Конфигурации за заштита на колото со висока густина. Рејтинг напон DC50 V, AC125-250 V, tuv ROHS одобрени. Разгранети прекинувачи (може да се користат и за 24-часовна заштита на колото). Работење со притискање За Ресетирање, со водоотпорно капаче за чистење на копчето за заштита од лоши временски услови. Се користи ЗА Автомобилски / Индустриски / Морски И Други Апликации НАПРАВИ САМ. Опис на производот : Rkurck 15amp Прекинувачи со рачно ресетирање Водоотпорно Копче Црн Капак DC50 V AC125-250 V Со Терминали За Брзо Поврзување tuv ROHS одобрено (Заштитено Палење) рачно копче за ресетирање Оваа аукција е за едно копче прекинувач за работа до 50 волти DC или 250 волти AC делот не е дизајниран за рачно вклучување / исклучување на прекинувачот, но, копчето СЕ ПОЈАВУВА ПРИ ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ и Се Ресетира со туркање назад.