Куки за туширање во Сенхаи за завеса за туширање, 2 парчиња куки за крпи за стаклена туш, двојни странични куки за крпи, со 2 парчиња леплива кука од не'рѓосувачки чел?
  • Неодамнешно

Куки за туширање во Сенхаи за завеса за туширање, 2 парчиња куки за крпи за стаклена туш, двојни странични куки за крпи, со 2 парчиња леплива

DEN 385.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Список на пакување : getе добиете 2 двострани куки од не'рѓосувачки челик и 2 лепливи куки од не'рѓосувачки челик Целосно надграден дизајн : двострани куки, купете една и имате четири куки, можете да ја обесувате оваа кука за туширање на вратата од стакло од стакло без дупчење. Материјал со висок квалитет : Направен од SUS 304 не'рѓосувачки челик, издржлив и не е лесен за 'рѓа. Анти-кора и анти-лизгање : горните и долните делови на куката се покриени со ПВЦ заштитен слој за да се спречат гребнатини или оштетување на стаклената врата, не само анти-лизгање, туку и го намалуваат и бучавата. Широка апликација : Оваа двострана кука не само што може да се користи во бањата за да висат крпи и облека, туку и во кујната за да висат партали, кујнски прибор, итн., А исто така да се користи и во гардероби за да висат облека. Тешкиот капацитет за носење е силен, и може да се расклопи и замени во секое време, а може да се обесени различни предмети. Список на пакување : getе добиете 2 двострани куки од не'рѓосувачки челик и 2 лепливи куки од не'рѓосувачки челик. Целосно надграден дизајн : двострани куки, купете една и имате четири куки, можете да ја обесувате оваа кука за туширање на вратата од стакло од стакло без дупчење. Материјал со висок квалитет : Направен од SUS 304 не'рѓосувачки челик, издржлив и не е лесен за 'рѓа.