Обоени Водоотпорни Катанци, Тешки Ламинирани Челични Каросерии Со Покриена Зелена Пластика, Брави Слични На Клучеви за Надворешна Употреба, Може Да Се Користат ка?
  • Неодамнешно

Обоени Водоотпорни Катанци, Тешки Ламинирани Челични Каросерии Со Покриена Зелена Пластика, Брави Слични На Клучеви за Надворешна

DEN 767.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Апликација за катанец : Идеална За единици за складирање, гаражи 3/10 инчи (8мм) окови со дијаметар со 1-2/3 инчи. (42 мм) должина, 7/10 во. Вклучува : 12 катанци, 24 Челични клучеви, сите Клучеви #3132. КАРАКТЕРИСТИКИ : Катанци Со Обоена Пластика Покриена. Клучевите на секоја Боја Катанци не можат да отворат други катанци во боја. Тие исто така можат да се користат како заклучување брави. На пример, во фабриката, бравите со црвена боја може да се користат за дистрибутивни кутии, зелена боја за медицински случаи, жолта боја за кутии со алати и сина боја за лардери во кујната. Тоа е сосема јасно и погодно на овој начин. Ова може да се направи и во училиштата,болниците и фармите итн ламинирано челично тело обложено Со Цинк со термопластична обвивка обезбедува заштита на отворено од влага, нечистотија и нечистотија. Овој катанец може да се користи во Надворешна Или Лоша Временска Состојба.