Ните Изе, Ад. CJD8-09-R3 Nite IZE CamJam, Комерцијален Двојна Камера Легура На Цинк Брава и Висока Јачина Ремен, 400 фунти. Ограничување на оптоварување, 8 стапки. Систем За Врзува?
  • Неодамнешно

Ните Изе, Ад. CJD8-09-R3 Nite IZE CamJam, Комерцијален Двојна Камера Легура На Цинк Брава и Висока Јачина Ремен, 400 фунти. Ограничување

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СЕОПФАТЕН СИСТЕМ ЗА ВРЗУВАЊЕ - овој комплет ја спарува комерцијалната Брава за заклучување со двојна камера од Легура На Цинк Со 8' полипропиленска мрежа со висока густина, давајќи ви се што ви треба за да врзете сериозни оптоварувања МЕХАНИЗМИ ЗА ДВОЈНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА КАМЕРИ ВО ЕДНА ТОКА-уникатната, комерцијална двојна тока Камјам ви овозможува да ја лизнете по мрежата за идеално поставување насекаде, овозможувајќи различни конфигурации на мрежи. ОГРАНИЧУВАЊЕ на ОПТОВАРУВАЊЕ од 400 ФУНТИ-дизајнот со две камери на двојната Тока Камјам ви дава поголема механичка предност од 3 до 1 што го олеснува затегнувањето на ременот, што значи поголема моќ на држење со помал напор - Она што Ние Го нарекуваме Технологија За Зајакнување На Напнатоста. ПРЕМИУМ ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ-Двојната Тока Камјам е изработена од легура на цинк што е излеана со завршна обработка на никел плоча, додека мрежата е полипропилен со висока густина со армирана јамка на едниот крај. ПОТРЕБНА Е ПОЛОВИНА ОД МРЕЖАТА-двата механизми за заклучување на камерите ви овозможуваат да користите половина од мрежата што вообичаено ќе ви треба во конфигурација со јамка во споредба со традиционалните ремени за врзување. СЕОПФАТЕН СИСТЕМ ЗА ВРЗУВАЊЕ - овој комплет ја спарува комерцијалната Брава за заклучување со двојна камера од Легура На Цинк Со 8' полипропиленска мрежа со висока густина, давајќи ви се што ви треба за да врзете сериозни оптоварувања. МЕХАНИЗМИ ЗА ДВОЈНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА КАМЕРИ ВО ЕДНА ТОКА-уникатната, комерцијална двојна тока Камјам ви овозможува да ја лизнете по мрежата за идеално поставување насекаде, овозможувајќи различни конфигурации на мрежи.