Powertye 1in x 15ft Гумена Рачка Жолто-Цинк Ratchet Ремени со 4in S-Куки w / Торба За Складирање-500 фунти. Ограничување на Работното Оптоварување / 1.500 фунти. Кршење На Силата-Направ?
  • Неодамнешно

Powertye 1in x 15ft Гумена Рачка Жолто-Цинк Ratchet Ремени со 4in S-Куки w / Торба За Складирање-500 фунти. Ограничување на Работното

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

АМЕРИКАНСКА ЈАЧИНА : 4-Пакување од Гумена Рачка од 1 инч х 15 стапки Жолто-Цинк Прескокнувач Црни Ремени за Врзување-Ограничување на Работното Оптоварување од 500 фунти / Јачина на Кршење од 1 СИГУРЕН И РАЗНОВРСЕН : Одличен За товар, Атв, апарати, мебел и други потреби за влечење. Дизајниран за употреба во комбиња во движење, приколки и R. ЦВРСТА КОНСТРУКЦИЈА : 1 ин Гумена Рачка Жолто - Цинк Крцкалка има рачка обложена со гума и рачка за ослободување, што овозможува удобно ракување и ослободување на крцкалката. Жолто-Цинк слој на Преплет се спротивставува на корозија. СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ : 4 ин С-Куките имаат поцелосна јамка за да ја одржат куката безбедна, подобра од типичните ефтини куки. Винил обложен за заштита на површините за прицврстување. Оваа верзија доаѓа со торба За Складирање На Врвки За Назад Вреќа за чување на вашите вратоврски кога не се користат.