ЈСМИ Домашно Гравирање Ретро Носталгичен Антички Дизајн Прекрасно Украсен Држач За Тоалетна Хартија Држач За Тоалетна Хартија, Капак Од Бакар Месинг, Што Се Корис?
  • Неодамнешно

ЈСМИ Домашно Гравирање Ретро Носталгичен Антички Дизајн Прекрасно Украсен Држач За Тоалетна Хартија Држач За Тоалетна Хартија, Капак Од

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тие се особено погодни за различни бањиРетро,гроздобер,модерен,рустикален, кул, итн.Различни стил бањи. Додатоците за бања се изработени од висококвалитетни материјали.Сите материјали можат да гарантираат квалитет. Додатоците за бања се лесни за инсталирање,дури и ако сте аматер,ние ги обезбедуваме сите додатоци што ви се потребни за вашите производи.Нашиот производ е ѕиден држач. Ако ги нарачате нашите производи, ние ќе ви ги испратиме производите што е можно поскоро. Ако не сте задоволни со нашите производи или имате други проблеми, ве молиме известете не што е можно поскоро.Ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.Ако е наша грешка, ние ќе ви помогнеме да ја решите грешката и проблемот. Тие се особено погодни за различни бањи.Ретро,гроздобер,модерен,рустикален, кул, итн.Различни стил бањи. Додатоците за бања се изработени од висококвалитетни материјали.Сите материјали можат да гарантираат квалитет. Додатоците за бања се лесни за инсталирање,дури и ако сте аматер,ние ги обезбедуваме сите додатоци што ви се потребни за вашите производи.Нашиот производ е ѕиден држач. Ако ги нарачате нашите производи, ние ќе ви ги испратиме производите што е можно поскоро. Ако не сте задоволни со нашите производи или имате други проблеми, ве молиме известете не што е можно поскоро.Ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.Ако е наша грешка, ние ќе ви помогнеме да ја решите грешката и проблемот. опис на производот материјал : Античка Месинг Тежина : 0,6 кгиг-квалитетни материјали додатоците за бања можат само да го одржат квалитетот на нивните материјали.