50 парчиња Мало Кравјо Млеко Пијте Брадавица Меко Силиконско Козјо Млеко Шише За Хранење Цица Уста Гумено Шише За Хранење Теле Брадавица Јагнешки Цицки Брадавици З?
  • Неодамнешно

50 парчиња Мало Кравјо Млеко Пијте Брадавица Меко Силиконско Козјо Млеко Шише За Хранење Цица Уста Гумено Шише За Хранење Теле

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Повлечете без Изобличување] овој фидер за јагнешко цуцла за овча коза има добро истегнување и добра нес, повлечете без изобличување, погодно за гризење [Силконски Материјал] овој брадавици од овчо јагнешко млеко е изработен од висококвалитетен силиконски и пластичен материјал, мек и здрав, издржлив и долг работен век. [Вграден Отвор] оваа брадавица од млеко од кравјо теле има вграден отвор за проветрување, за да спречи гушење млеко. Задебелено дно, без истекување.За свињи, кучиња, мачки, крави, овци и други цицачи. [Погодно За Употреба] оваа уста за цуцла за хранење шише со козјо млеко е лесна за инсталирање и чистење. Многу погодно за хранење.Врвот на брадавицата може да се отсече за да се зголеми протокот на млеко пред хранење,специјалниот вентил за треперење го спречува внесот на воздух. [За Хранење Јагниња] Специјално дизајнирана брадавица за хранење јагниња сирачиња.