Еарлијам Кутија За Чување Шишиња За Деца Преносна Кутија За Шише За Сушење Шишиња За Нега Кутија За Хранење Со Шише Со Капак Сина, Пренослива Кутија За Складирање Ш?
  • Неодамнешно

Еарлијам Кутија За Чување Шишиња За Деца Преносна Кутија За Шише За Сушење Шишиња За Нега Кутија За Хранење Со Шише Со Капак

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : држачот за фен за шишиња за деца е изработен од еколошки пластични материјали, издржлив, нетоксичен и без БПА Нашиот фен за решетки за шишиња е доволно силен за да држи стаклени шишиња. Лесно За Чистење : целото тело на држачот за фен за шишиња со капак се одвојува, а сите делови се интегрално формирани и може да се исчисти со еден удар. Складирање Отпорно на прашина : решетката за сушење Шишиња може безбедно да складира детски шишиња, садови за деца. Транспарентниот запечатувачки капак го штити исчистениот сад од прашина, муви, комарци, лебарки итн. Пренослив : лесната пренослива кутија за складирање шишиња за деца е опремена со удобна рачка за лесно складирање и носење, а заоблените агли можат да спречат испакнатини и повреди. Повеќенаменски : преносливата кутија за складирање шишиња за деца може да се користи за вентили, сламки, брадавици, додатоци за пумпи, цуцли и многу повеќе.