АПОХОН 12 парчиња Недовршени Листови Од Басвуд 12 х 8 инчи, Тенки Квадратни Плочи Од Дрво Од 1/16 инчи, Лист Од Поливуд Град Брич За Занаети, Проект За УЧИЛИШНИ САМОДОВЕР?
  • Неодамнешно

АПОХОН 12 парчиња Недовршени Листови Од Басвуд 12 х 8 инчи, Тенки Квадратни Плочи Од Дрво Од 1/16 инчи, Лист Од Поливуд Град Брич

DEN 279.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

По полирањето, површината е мазна без брусМногу лесна тежина. Лесен за носење.Лесно за сечење и свиткување. Можете да насликате, боја пигмент, ознака на неа. Погоден за дрвен брод, модел на авион, пагода, модел на маса за песок итн. Дрвените листови од балса од 2 мм се многу погодни за ласерско сечење, моделирање, вдлабнување, моделирање авиони, скулптури, архитектонски модели и мали куќи, реставрација на мебел, изработка на модели, влошки, уметност, интарзија и многу други хоби за дизајн, обработка на дрво и занаетчиство. Поради варијации во суровините што се користат во производствениот процес, ве молиме очекувајте околу 0,1 до 0,3 мм грешка во дебелина и околу 1мм до 5мм грешка и во должина и во ширина. Големина : 8 инчи х 12 инчи (20 Х 30СМ). Дебелина : 0,08/2мм. Боја : природна боја на дрво. Материјал : Изработен од басвуд. 12 Парчиња Иверица Одбор Басвуд Листови. Тоа е вашиот најдобар избор за СИТЕ видови на САМОДОВЕРБА продукции!. ШТО ДОБИВАТЕ : ќе добиете 12 парчиња 1/16" занает недовршени дрвени листови, доволно количество може добро да ги задоволи вашите потреби; користејќи ги дрвените чаршафи, можете да ги направите вашите омилени занаети, за време на кои можете да уживате во забавата?. ТЕНОК ЛИСТ ОД ИВЕРИЦА : 12 парчиња квадратни листови од басово дрво, околу 300€200 mm / 12 x 8 инчи, дебелина : 1/16 инчи. Можете да го исечете со леснотија и прецизност со користење на вашата машина За Создавање, ласерски или помошен нож. 12 ПАКУВАЊА БАСВУД ЛИСТОВИ : 1/16 Инчен недовршен басвуд лист има блиска, тесна хомогена структура на жито што го прави идеален за широк спектар на хоби, занаетчиски и минијатурни проекти. Басвуд може да биде обоен или обоен за да претставува секаков вид дрво. СОВРШЕНИ ЗА САМОСТОЈНИ ПРОЕКТИ ЗА ЗАНАЕТЧИСТВО ОД ДРВО : Лесни недовршени тенки листови од иверица се совршени за вашите креативни самостојни проекти и домашни активности за рачно изработка како сликарство, сечење, моделирање, проект за горење дрва, разни рачно изработени тела на модели и други занаетчиски проекти И училишни проекти. ШИРОКА ПРИМЕНА : 1/16-инчен лист од иверица може да се користи за изработка на авионски модел, модел на куќа, скулптура, дрвено едрење, мост на пагода, филмски реквизити, наука, воен модел, играчки, украси За Велигден и Божиќ, украси за празници, украси за венчавки, украси за домови од дрво, знаци за добредојде на отворено и загатки за имиња, итн.