ЈИХУА 939-Ii Комплет За Горење На Дрва Станица Пирографија Пенкало 250~750€/482~1382w Температура Прилагодлива со 20 Жичени Врвки, 1 Стабилен Држач За Пенкало, 2 Матрици, 2 Стар?
  • Неодамнешно

ЈИХУА 939-Ii Комплет За Горење На Дрва Станица Пирографија Пенкало 250~750€/482~1382w Температура Прилагодлива со 20 Жичени Врвки,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Право Горење На Косата. Сечење матрици (не е прикажано погоре). Креативна Алатка За Секого - оваа пирографска станица може да ви помогне да креирате прекрасни уметнички дела на широк спектар на различни материјали. Изградете незаборавен подарок со цртање на рамки за фотографии, мебел, дрвени гаџети и многу повеќе. Брзо Загревање и Поширок Температурен Опсег – станицата за пирографија брзо се загрева и обезбедува сигурно греење во текот на вашиот проект за горење дрва. Пирографската станица има прилагодлив температурен опсег на 482~1382℉ (250~750℃) преку контролното копче и можете да цртате материјали што бараат различни поставки за температура. 20 Различни Врвки-овој комплет вклучува дваесет различни запалени врвки (Искривување, Жица, Шејдер) за различни техники и ефекти на горење. Можете да направите основни прави и кривини линии, калиграфија, пердуви, горење на косата, оцртување, вкрстување и други интересни ефекти со оваа станица. ЗАБЕЛЕШКА : врвките се вклучени во калапот за собирање на прсти. Совети и Трик-Различни видови дрво со различна густина на материјалот бараат различни температури – Прилагодете ја поставката за температура на поголема вредност кога бојата на изгореницата е премногу светла. Ви препорачуваме да испробате различни поставки за температура на вежбање/старо дрво за да ја пронајдете температурата со која ви е најудобно (не премногу светло, не премногу темно).