Депвизија 9 парчиња Еднократно Лице Боја Матрици За Тело Уметност Сликарство Ноќта На Вештерките Партија Шминка Матрици(Еднорог)
  • Неодамнешно

Депвизија 9 парчиња Еднократно Лице Боја Матрици За Тело Уметност Сликарство Ноќта На Вештерките Партија Шминка Матрици(Еднорог)

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Различни комбинации На Модели : Секој сет има 9 различни модели, Тенки и флексибилни,Одлични за додавање забавни дизајни на лицето или рацете на возрасните и децата, дури и на друга површинаМожете да ги користите за сликање лице,сликање на телото, четкање со воздух и така натаму. 81 шаблони совршени за Фестивали, САМОДОВЕРБА,Ноќта на Вештерките, Божиќ и забава. ЕДНОКРАТНО И ИЗДРЖЛИВО : Матрицата За Сликање на лицето Депвис е изработена од материјал ЗА МИЛЕНИЧИЊА, безбеден, издржлив и reusable.It може повторно да се користи многу пати,се додека добро се грижите за нив. Не Е потребна Вештина и заштедете време : Само Држете ја матрицата цврсто на кожата и нанесете боја за лице или со употреба на сунѓер или воздушна четка.За сунѓер, Едноставно наполнете го сунѓерот со малку боја за лице. Осигурајте се дека вашиот сунѓер е речиси целосно сув, така што бојата не крвари под матрицата. Нежно тапкајте внимавајќи да не притискате премногу силно и внимателно подигнете ја матрицата. За воздушна четка, испрскајте ја од најмалку два инчи под низок притисок под агол од 90 степени од матрицата за да избегнете бојата да оди под матрицата. Лесно за чистење и чување : лесно може да се исчисти со вода,марамчиња и сапун.Чувајте го суво и чисто пред да го користите следниот пат.Секоја матрица има држење на нив, лесно можете да ги чувате на синџир со клучеви. Забавувајте се со неограничена креативност и имагинација! Овие дизајни можете да ги имате на рацете, вратот, градите или грбот.Комбинирајте една матрица со други дизајни за да го направите тој совршен изглед.Само искористете ја вашата креативност и имагинација за да го создадете тој изглед што го сакате. Различни комбинации На Модели : Секој сет има 9 различни модели, Тенки и флексибилни,Одлични за додавање забавни дизајни на лицето или рацете на возрасните и децата, дури и на друга површина.Можете да ги користите за сликање лице,сликање на телото, четкање со воздух и така натаму. 81 шаблони совршени за Фестивали, САМОДОВЕРБА,Ноќта на Вештерките, Божиќ и забава. ЕДНОКРАТНО И ИЗДРЖЛИВО : Матрицата За Сликање на лицето Депвис е изработена од материјал ЗА МИЛЕНИЧИЊА, безбеден, издржлив и reusable.