Прилагодлив 0,6 мм Дебел Самолеплив Обичен Кожен Стп Самолеплив Лепенка За Поправка На Кожа Лепенка За Самолеплив Кауч За Тапацир Кауч Јакни За Автомобилски Седишт?
  • Неодамнешно

Прилагодлив 0,6 мм Дебел Самолеплив Обичен Кожен Стп Самолеплив Лепенка За Поправка На Кожа Лепенка За Самолеплив Кауч За Тапацир

DEN 1000.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетен Материјал, Самолеплив Лепенка За Поправка На Кожа Материјалот е стп кожа + хартија за ослободување, должината е 127 см, ширината е 50 см, а дебелината е 0,6 мм. Лесен за употреба, висок вискозитет, не е лесен за паѓање. Солза и употреба. Нашата лепенка за поправка на кожа е доволно мека и висока вискозност,така што лесно можете да ја исечете во различни форми со ножици.Исто така, комплетот за лепенка за кожа има влакна што можат да ја направат лепенката за кора поцврста и отпорност на триење. Брза И Лесна Поправка На Кожа, самолеплива кожна лепенка за рапаир, не се потребни дополнителни алатки. Треба само да се олупите, да ги избришете деловите за поправка, а потоа цврсто притиснете со неколку секунди, ќе залепи силно и повторно ќе го направи вашиот кожен кауч како нова состојба! Нема Пеглање, Нема Време На Чекање. Безбеден за Вашиот Здрав и полн живот. Функција За Поправка На кожа Нема потреба од топлина, Нема пеглање, не се потребни алатки, Не Е потребно Шиење, Нема Време На Чекање,Кожа Мазна, Водоотпорна,Отпорна На Абење,Совршена удобност за поправка, Самолеплива Силна и Издржлива. неостанато лепило,ставете силно, Против Гребење. Дали вашата кожа, како што се софи, столови, седишта за автомобили, кожни чанти или кожна облека, е оштетена од бебиња, миленичиња и остри предмети? Нашата кожна лепенка може совршено да ја спаси вашата оштетена кожа и да ви заштеди пари. Висококвалитетен Материјал, Самолеплив Лепенка За Поправка На Кожа .Материјалот е стп кожа + хартија за ослободување, должината е 127 см, ширината е 50 см, а дебелината е 0,6 мм. Лесен за употреба, висок вискозитет, не е лесен за паѓање. Солза и употреба. Нашата лепенка за поправка на кожа е доволно мека и висока вискозност,така што лесно можете да ја исечете во различни форми со ножици.Исто така, комплетот за лепенка за кожа има влакна што можат да ја направат лепенката за кора поцврста и отпорност на триење. Брза И Лесна Поправка На Кожа, самолеплива кожна лепенка за рапаир, не се потребни дополнителни алатки. Треба само да се олупите, да ги избришете деловите за поправка, а потоа цврсто притиснете со неколку секунди, ќе залепи силно и повторно ќе го направи вашиот кожен кауч како нова состојба! Нема Пеглање, Нема Време На Чекање. Безбеден за Вашиот Здрав и полн живот. Функција За Поправка На кожа Нема потреба од топлина, Нема пеглање, не се потребни алатки, Не Е потребно Шиење, Нема Време На Чекање,Кожа Мазна, Водоотпорна,Отпорна На Абење,Совршена удобност за поправка, Самолеплива Силна и Издржлива. неостанато лепило,ставете силно, Против Гребење. Дали вашата кожа, како што се софи, столови, седишта за автомобили, кожни чанти или кожна облека, е оштетена од бебиња, миленичиња и остри предмети? Нашата кожна лепенка може совршено да ја спаси вашата оштетена кожа и да ви заштеди пари.