Палодио ДИИ 5Д Комплети За Сликање Дијаманти Со Пајаци, Цртана Дијамантска Уметност, Кристални Кристали Дијамантски Везови Слики Слики Уметнички Занает За Декор Н?
  • Неодамнешно

Палодио ДИИ 5Д Комплети За Сликање Дијаманти Со Пајаци, Цртана Дијамантска Уметност, Кристални Кристали Дијамантски Везови Слики Слики

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ХД печатење платно-самото платно има леплива позадина со тоа, што е водоотпорно, а лепливиот слој е силен што може да осигури дека мушката може да се фиксира и нема лесно да падне Симболите на буквите на платното се многу јасни и лесно се комплетираат вашите комплети за сликање дијаманти. Кружно дијамантско сликарство - го прави процесот на дијамантска уметност полесен и помалку фрустрирачки. Површината на дијамантот има 17 квадратни делови кои изгледаат сјајно и никогаш нема да избледат, целата слика се чувствува повеќе тродимензионални и живописни, тркалезни дијамантски монистра поживописни. Додадете повеќе забава во животот - самото дијамантско сликарство може да го ослободи стресот, да ги прилагоди емоциите, да ја зголеми самодовербата и упорно да развие трпение. Погоден за постари лица/деца/возрасни. Дијамантските уметнички комплети се исклучително популарни украсни комплети, комплетите за сликање дијаманти може да се користат и како подарок за родендени, Божиќ, Денот на Благодарноста, забави, свадби итн. Популарни производи - најпопуларната самостојна декорација, шарена и тродимензионална, е полесна и поубава од вкрстениот бод. Со уникатна убавина и моден дизајн, комплетите за сликање дијаманти за возрасни може да се зачуваат многу години, нашето дијамантско сликарство може да ви помогне да ја направите вашата дневна соба, спална соба, работна соба, ресторани и канцеларии да станат живописни, додавајќи боја на декорацијата. Пакетот вклучува - ќе добиете 1 комплет дијамантски уметнички комплети за сликање, вклучувајќи ги и потребните алатки за додатоци (ПЛАТНО за ПЕЧАТЕЊЕ+тркалезни дијаманти + послужавник + пенкало за дупчење + лепак). Нашите комплети вклучуваат се што ви треба. Впечаток : Нашите комплети за сликање дијаманти ја користат најновата технологија за вметнување вештачки дијаманти, изгледа уште посјајно. Комплетите за сликање дијаманти за возрасни можат да го направат вашето слободно време повеќе да не е здодевно и да ја намалат вашата вознемиреност и стрес.