ЗДРАВО Недовршена Кутија За Накит Од Дрво Дрвена Кутија Со Капак И Затворач ЗА Заклучување Самостојна Кутија ЗА Складирање Занаети За Накит Подарок Декорација На ?
  • Неодамнешно

ЗДРАВО Недовршена Кутија За Накит Од Дрво Дрвена Кутија Со Капак И Затворач ЗА Заклучување Самостојна Кутија ЗА Складирање Занаети За Накит Подарок

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кутија За накит Стилска Модна Шик Креативна Кутија ЗА Накит "НАПРАВИ САМ" Едноставна Дрвена Кутија За Накит Кутија За Складирање Накит Дрвена Кутија за Накит Има мал волумен нема да зазема премногу простор и можете да го поставите во фиока или плакар. Можете да ја направите оваа кутија за складирање, смешна и шик. Совршен подарок за вашите пријатели и семејства. Изработен од врвен материјал, издржлив и безбеден за употреба. Описоваа кутија за накит изработена од висококвалитетен материјал со фина изработка. Ретро дизајн, креативен и практичен, одличен за држење на вашите ситници, накит итн. Привлечен по изглед, заштитете го накитот од прашина и гребнатини и одговарајте на вашите потреби погодно и совршено.Карактеристики-Боја : како што е прикажано.- Материјал : Дрво.- Големина 1 : Околу 15 х 9,5 х 6,3 см.- Големина 2 : Околу 12 х 8,5 х 7,4 см.