Atrasee Stereo Gaming Слушалки ЗА КОМПЈУТЕР PS4 PS5 Xbox One, Жични Слушалки Преку Уво Со Микрофон За Поништување Бучава, Опкружувачки Бас, LED Светла, Меки Слушалки за Уши, 3,5 mm Aux, Кам?
  • Неодамнешно

Atrasee Stereo Gaming Слушалки ЗА КОМПЈУТЕР PS4 PS5 Xbox One, Жични Слушалки Преку Уво Со Микрофон За Поништување Бучава, Опкружувачки

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НАЈНОВИ СЛУШАЛКИ ЗА ИГРИ НА КАМО : Слушалки За Камуфлажа Со Жични Камуфлажни Игри Со Стерео Опкружувачки Звук, Микрофон За Поништување Бучава, Слушалки За Мемориски Протеини и Светла Со Позадинско Осветлување НА РГБ!!! Стерео ОПКРУЖУВАЧКИ ЗВУК : Слушалките За Игри Камо имаат вградени звучници со висока верност ОД 50ММ, кои можат да произведат стерео опкружувачки звук извонредно поле, висока јасност на звукот и чувство на звучен шок, обезбедувајќи одлично видео за игри и извонредно искуство. МИКРОФОН ЗА ПОНИШТУВАЊЕ БУЧАВА : сештонасочниот микрофон може да биде флексибилно прилагодување од 360 степени и да биде чувствителен за јасно да го собере звукот. Слушалки ЗА ИГРИ ЗА PS5 со извонредно пасивно намалување на бучавата носи помалку пречки и ви овозможува да уживате во вашата игра или видео. ERGОНОМСКИ МЕКИ СЛУШАЛКИ за УШИ : Пријатни протеински памучни перничиња за уши, ултра меки и погодни за кожата, со извонредно пасивно намалување на бучавата.