Вечно Ѕвонче На Вратата На Кучето Безжични Ѕвончиња За Кучиња За Обука На Тенџере Со Копче За Допир Отпорно На Допир Ѕвона На Кучиња Вклучени Приемник и Предавател?
  • Неодамнешно

Вечно Ѕвонче На Вратата На Кучето Безжични Ѕвончиња За Кучиња За Обука На Тенџере Со Копче За Допир Отпорно На Допир Ѕвона На Кучиња Вклучени

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100 Дена Целосна Наплата Или Замена : ова ѕвонче на вратата на кучето е за обука на куче/домашно милениче научи да го допира копчето кога сака да излезе надвор или дома наместо да гребе лаење и лелекање Не сте задоволни со вашиот производ? Вратете ни го во рок од 100 дена и вратете 100% од вашите пари!. Активирајте едноставно-на ѕвоната на кучето им треба само лесно допир или лизгање преку подлогата за допир за да ја активирате безжичната врата преку носот или канџата. Нема потреба да притискате.Сите мали или големи кучиња можат да сторат.Дури и мачките можат да го направат тоа. Лесна Инсталација-Вечните ѕвона на вратите на кучињата за обука на тенџере се безжични.Користете Велкро за да го залепите предавателот на вратата/подот/ѕидот, дури и на табла и потоа можете да го поставите каде што ви треба.Флексибилно зголемување или намалување на приемникот и предавателот според вашите потреби.Само приклучете го приемникот во штекер.Методот на совпаѓање е едноставен и лесен за ракување. Широк Соодветен Опсег-3 во 1 : како кучешко ѕвонче погодно за кучиња со сите големини-xsmall, мали, средни или големи! Исто така, одговара на мачка или други миленичиња! Други две функции се користат како ѕвонче на вратата за дома или како страница за грижа за постари/болни пациенти. Долг ДОСТРЕЛ и прилагоден опсег на Работа е 800+ стапки во отворена област.Има 55 прстен тонови и 5 нивоа волумен од 0db до 110db за избор.Поставете на 0db(режим на исклучување на звукот) кога ви треба.Не можев да бидам вознемирен.Дајте ви подобро домашно искуство. Вечното ѕвонче на вратата на кучето е лесна инсталација, модерен и стилски дизајн . Приемникот : Едноставно приклучете го на ШТЕКЕР за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА. Предавателот : само монтирајте ги таму каде што ви треба! Тие можат да бидат поставени на вратата/подот/ѕидот за лесна употреба со шепа или нос, без оштетување на ѕидот. Всушност, ние дури и можеме да го поставиме на мала табла, и нека лежи таму покрај вратата или каде што ни се допадна.