Кревети За мачки Кревети За Кучиња Кревет ЗА Миленичиња 3д Одгледувачница Затворен Кревет За Миленичиња За Кучиња Меки Топли Кревети За Миленичиња За Кучиња Перни?
  • Неодамнешно

Кревети За мачки Кревети За Кучиња Кревет ЗА Миленичиња 3д Одгледувачница Затворен Кревет За Миленичиња За Кучиња Меки Топли Кревети За Миленичиња

DEN 1507.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно Се Склопува : куќата може лесно да се расклопи и инсталира за неколку секунди Не е потребна алатка. Издржлив и цврст. Лесно за чистење и миење. домашните миленици лесно ќе се прилагодат на тоа. Дишен и супер пријатен кревет за мачки, кучиња за удобен сон!. Мекиот материјал прави миленичето да се чувствува удобно и топло. Лесно Се Склопува : куќата може лесно да се расклопи и инсталира за неколку секунди. Не е потребна алатка. Издржлив и цврст. Лесно за чистење и миење. домашните миленици лесно ќе се прилагодат на тоа. Дишен и супер пријатен кревет за мачки, кучиња за удобен сон!. Мекиот материјал прави миленичето да се чувствува удобно и топло. Нашата мала куќа за кучиња е совршена за мачки, мали кучиња , зајаци итн.Име на производот : пет несторигин : ЦН(Потекло)стил На Перење : Функција За Миење Раце : Дише Тип На Стем : Кревети И Софазматеријал : пп памучните производи вклучуваат : 1xivривност На Домашни Миленици И Удобно : Миленичињата сакаат мали простори за да се чувствуваат заштитени и пријатни.