Креветче За Кревети за Кучиња од западен Дом, Подигнати Преносни Кревети За Миленичиња За Екстра Големи Средни Мали Кучиња Со Мрежа За Дишење, Внатрешна И Надвореш?
  • Неодамнешно

Креветче За Кревети за Кучиња од западен Дом, Подигнати Преносни Кревети За Миленичиња За Екстра Големи Средни Мали Кучиња Со Мрежа За Дишење,

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€ИЗДРЖЛИВ ДИЗАЈН q Добро изградената рамка му помага на креветот за миленичиња стабилен и безбедно издигнат за вашето куче да се одмори лесно На Издржлива површина за спиење удобно ги поддржува вашите миленици и се спротивставува на искинувањата од канџите - Нашиот покачен кревет за кучиња со стапала отпорни на лизгање, ги штити вашите подови од гребнатини и го спречува креветот да се лизга кога вашето куче скока или исклучува ●ЛЕСНО ЗА СКЛОПУВАЊЕ доаѓа Со завртки и шестоаголен клуч, нашиот покачен кревет за миленичиња е лесен за склопување или расклопување. Склопувањето трае само неколку минути и е многу стабилно со цврста метална рамка. Овој кревет за кучиња можете да го однесете насекаде. ●КОРИСТЕТЕ ГО ВО ТЕКОТ на ЦЕЛАТА година.ова подигнато креветче е одлично за одржување на вашето домашно милениче ладно и надвор од подот во текот на жешките летни месеци. Користете го со кадифен перница и ќебиња како што повикува сезоната за да биде помек и потопол во зимските месеци. ●ДИМЕНЗИЈА И НЕГА●Мало Подигнато Креветче За Кучиња : 36 "Л х 26" В х 8 " Ч, до 40 фунти. Влакната, нечистотијата и нечистотијата од домашни миленици не се држат до тесната мрежа, можете да ја цревата површината (само вода од чешма) или рачно да ја миете со благ сапун и да оставите да се исуши воздухот, наместо да користите машина за перење за кревет за кучиња.