Домаќинство седење кујна countertop, табла за сечење, лопата за тенџере, решетка за складирање на лажици, решетка за креативни тенџере, кујнски материјали, алатка за укр?
  • Неодамнешно

Домаќинство седење кујна countertop, табла за сечење, лопата за тенџере, решетка за складирање на лажици, решетка за креативни тенџере, кујнски

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Уникатен дизајн и квалитет на премиум, издржлив за употреба Идеален избор за држење лажица, капакот на тенџере, итн. Направен од високо квалитетен материјал, издржлив за употреба. Мала тежина и преносна, лесна за чистење и носење. Може да се постави која било големина на лажица, шпатула и да помогне да се одржи околината чиста. Штандот и фиоката можат да бидат поврзани совршено. Совршено за чување на countertop и шпорет чиста и уредна додека готвите. Уникатен дизајн и квалитет на премиум, издржлив за употреба. Идеален избор за држење лажица, капакот на тенџере, итн. Направен од високо квалитетен материјал, издржлив за употреба. Мала тежина и преносна, лесна за чистење и носење. Може да се постави која било големина на лажица, шпатула и да помогне да се одржи околината чиста. Штандот и фиоката можат да бидат поврзани совршено. Совршено за чување на countertop и шпорет чиста и уредна додека готвите.