Гуфи 12oz чаша со јајце-лушпа 304 не'рѓосувачки челик со двојно слој вакуум изолација со јајце-јајце-чаша црвено вино сад за стомакот, долга време на држење на време на ?
  • Неодамнешно

Гуфи 12oz чаша со јајце-лушпа 304 не'рѓосувачки челик со двојно слој вакуум изолација со јајце-јајце-чаша црвено вино сад за

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Безбедносен материјал : Квалитет од прва класа, овој долен капак е изработен од силиконски, мек, флексибилен и издржлив. Безбедно е за сите возрасти. Безбедна машина за миење садови. Без мирис, тврд, густ и еднократно. Изолација на сите временски услови : Вакуумска изолација со двојно слој значи дека пијалоците можат да останат ладни, замрзнати или топло за 6-12 часа. Истурање-доказ и доказ за протекување : Изолирана кригла за кафе, нема да протече или истури! Нашата чаша за патување со кафе е дизајнирана да престане да се истура, без разлика дали е на пат, додека џогира, кога е трнлив, нашата кригла за патување со кафе е дизајнирана да престане да се истура. еколошки и издржливо : Направено од 304 не'рѓосувачки челик, не'рѓосувачки челик без БПА, мини кригла за одржливо пиење, неговата издржливост може да издржи цел живот. Ова шише за патна вода со одржливост на ум ја елиминира употребата на пластични шишиња и сламки за еднократна употреба. Идеално за давање подароци - за себе, за семејство, пријатели или како резервна копија. Заштитете го шишето со вода на училиште, на отворено, фитнес, дом, канцеларија, спорт, свадба, бизнис, дом или на кое било друго место. Погоден е за постари лица, возрасни, деца, жени, мажи, парови. Совршен додаток за шише со вода за очила за вода и одличен подарок за одмор!. Безбедносен материјал : Квалитет од прва класа, овој долен капак е изработен од силиконски, мек, флексибилен и издржлив. Безбедно е за сите возрасти. Безбедна машина за миење садови. Без мирис, тврд, густ и еднократно. Изолација на сите временски услови : Вакуумска изолација со двојно слој значи дека пијалоците можат да останат ладни, замрзнати или топло за 6-12 часа. Истурање-доказ и доказ за протекување : Изолирана кригла за кафе, нема да протече или истури! Нашата чаша за патување со кафе е дизајнирана да престане да се истура, без разлика дали е на пат, додека џогира, кога е трнлив, нашата кригла за патување со кафе е дизајнирана да престане да се истура.

12oz:
Single net weight:
175g
Product size:
12*8.5cm
Function:
Thickening, vacuum, insulation.
Product quality grade:
first class