Кујнски ножеви 8 инчи -Стренг професионален нож за готвачи 3 слој 9CR18MOV облечен челик зачукуван со рачка од паквуд , повеќенаменски врвен кујнски нож за дома и ресто?
  • Неодамнешно

Кујнски ножеви 8 инчи -Стренг професионален нож за готвачи 3 слој 9CR18MOV облечен челик зачукуван со рачка од паквуд , повеќенаменски

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Ножот на готвачот Smteng користи 3 слој 9 CR18 MOV Clade Steel Hathered Technology, цврстина од 58 HRC на сечилото значи дека сечилото за отсекување е тешко и може да се пофали со исклучително задржување на работ, можете лесно да користите различни алатки за заострување за да ја оставите по долгогодишна употреба ● Острината е најважната точка за да се постигнат најдобрите скратени. Максимална острина и задржување на работ, обезбедувајќи прецизно исечување секој пат, облечената затемнување овозможува лесно ослободување на храна додека се исекува или се шири. Ова сечилото е одлично за зеленчук, овошје, риба и месо . Ве молиме, воздржете се од сечење на замрзнати производи бидејќи ова може да го намали работ на ножот. ● Рачката со нож за готвачи е изработена од материјал Пакквуд, а стандардната должина на нож за готвач е 8-инчен-многу е полесно да се манипулира за различни функции-ножот на нашиот готвач тежи 9,9 мл, што ве прави да се чувствувате потрајни и без напор да ги намалите Лесно преку големи парчиња храна.