Контејнер за складирање на жито, лесен операција сигурен материјал отстранлив капа за покривање на резервоарот за диспензери за ориз стабилни перформанси за кујн?
  • Неодамнешно

Контејнер за складирање на жито, лесен операција сигурен материјал отстранлив капа за покривање на резервоарот за диспензери

DEN 680.16

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ротирачки диспензер : Ротирајте го резервоарот за складирање и притиснете го копчето на излезот за да добиете ориз Транспарентниот и видлив дизајн овозможува погодно и навремено надополнување. Доказ за влага и инсекти : горниот капак може да се отстрани за да се додадат зрна. Во средина има кутија за да се стави малку лук, starвезда анасон за да се заштити житото од инсекти. Значајна функција : Чувајте ја храната сува и безбедна со нашите контејнери за складирање на храна. Помогнете да го зголемите вашиот простор и да ги одржувате предметите организирани и лесни за наоѓање. Сигурни материјали : Комбинирајќи се со ABS од одделение за храна и материјали за миленичиња, корпата со ориз е многу цврста, што е тотално безбедно за употреба и има одлично. Складирање на храна со голем капацитет : Нашите контејнери за складирање имаат капацитет од 12 килограми сува храна и можат да складираат до 6 различни видови сува храна, со што вашата кујна изгледа организирана. Ротирачки диспензер : Ротирајте го резервоарот за складирање и притиснете го копчето на излезот за да добиете ориз. Транспарентниот и видлив дизајн овозможува погодно и навремено надополнување. Доказ за влага и инсекти : горниот капак може да се отстрани за да се додадат зрна. Во средина има кутија за да се стави малку лук, starвезда анасон за да се заштити житото од инсекти. Значајна функција : Чувајте ја храната сува и безбедна со нашите контејнери за складирање на храна. Помогнете да го зголемите вашиот простор и да ги одржувате предметите организирани и лесни за наоѓање. Сигурни материјали : Комбинирајќи се со ABS од одделение за храна и материјали за миленичиња, корпата со ориз е многу цврста, што е тотално безбедно за употреба и има одлично. Складирање на храна со голем капацитет : Нашите контејнери за складирање имаат капацитет од 12 килограми сува храна и можат да складираат до 6 различни видови сува храна, со што вашата кујна изгледа организирана.

Item Type:
Grain Storage Organizer
Material:
ABS+PET
Package List:
1 x Grain Storage Organizer:
1 x Measuring Cup: